Läs den officiella beskrivningen

M.Sc. i medicinsk mikrobiologi

Medicinsk mikrobiologi behandlar främst mikroorganismer som orsakar sjukdomar hos människor. De viktigaste arbetsområden är strukturerna för bakterier, virus, svampar och parasiter, tillväxt egenskaper hos mikroorganismer, patogena strategier de utvecklar, diagnostiska metoder för infektionssjukdomar och effektivitet av antimikrobiella medel som används för terapi. Dessa fenomen studeras med morfologiska metoder baserade på optisk mikroskopi, fluorescensmikroskopi och elektronmikroskopi och olika odlingsmetoder och molekylära tekniker. Den föreslagna medicinsk mikrobiologi Masters of Science Program vid Koc University erbjuder en omfattande utbildning till studenter som planerar att arbeta inom området medicinsk mikrobiologi eller fortsätta att Filosofie doktor program i samma område. Kandidaterna i programmet med en kandidatexamen i vårdvetenskap och naturvetenskap förväntas vara utrustade med en kombination av teoretiska kunskaper och praktiska färdigheter i laboratoriemetoder och tillämpningar i ljuset av senaste tekniska metoder.

Medical Microbiology Masters of Science Program innehåller minst 7 kurser med en totalpoäng på 21, ett seminarium och en avhandling baseras på ursprungliga, oberoende forskning.

Tillämpning

  • BS eller magisterexamen i grundvetenskap (biologi, kemi, biokemi, eller liknande) eller hälsovetenskap (medicin, odontologi, veterinärmedicin, medicinsk biologi, molekylärbiologi och genetik, sjukgymnastik och rehabilitering, kost och dietetik, eller liknande).
  • Aminimum poäng av 65 poäng i den akademiska personal och forskarutbildnings Test (ALES)
  • Minsta TOEFL-resultat på 80 i internetbaserad test, 213 i datorbaserade test eller 550 pappersbaserade testet.
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Koc University - Istanbul Turkey »

Denna kurs är Campus based
Startdatum
Sept. 2019
Duration
12 - 24 månader
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum