M.Sc. i medicinsk mikrobiologi

Medicinsk mikrobiologi behandlar främst mikroorganismer som orsakar sjukdomar hos människor. De viktigaste arbetsfälten är strukturerna av bakterier, virus, svampar och parasiter, tillväxtegenskaper hos mikroorganismer, patogena strategier de utvecklar, diagnostiska metoder för infektionssjukdomar och effektivitet hos antimikrobiella medel som används för behandling. Dessa fenomen studeras med morfologiska metoder baserade på optisk mikroskopi, fluorescensmikroskopi och elektronmikroskopi och olika odlingsmetoder och molekylära tekniker. De föreslagna medicinska mikrobiologiska masterprogrammen vid KOC UNIVERSITY erbjuder en omfattande utbildning för de kandidater som planerar att arbeta inom medicinsk mikrobiologi eller fortsätta doktorandfilosofi i samma område. Kandidatprogrammen med kandidatexamen i hälsovetenskap och naturvetenskap förväntas vara utrustade med en kombination av teoretisk kunskap och praktiska färdigheter i laboratoriemetoder och tillämpningar mot bakgrund av senaste tekniska metoder.

Medicinsk mikrobiologi Masters of Science Programmet innehåller minst 7 kurser med en sammanlagd kredit på 21, ett seminarium och en uppsats baserad på original, oberoende forskning.

Ansökan

  • BS eller MS grad i grundvetenskap (biologi, kemi, biokemi eller liknande) eller hälsovetenskap (medicin, tandvård, veterinärmedicin, medicinsk biologi, molekylärbiologi och genetik, fysisk terapi och rehabilitering, näring och dietetik eller liknande).
  • En lägsta poäng på 65 poäng i akademisk personal och forskarutbildning (ALES)
  • Minsta TOEFL-poäng på 80 i ett internetbaserat test, 213 i datorbaserat test eller 550 i ett pappersbaserat test.117685_KU_RankingQS_800x800px_0202.jpg
Program undervisas på:
Engelska

Se 3 fler kurser från Koc University - Istanbul Turkey »

Senast uppdaterad July 13, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2019
Duration
1 - 2 år
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum