MSc Cancer Rehabilitering

Allmänt

Programbeskrivning

Kursöversikt

En av två personer i Storbritannien kommer att utveckla cancer under deras liv. När cancerbehandlingen fortsätter att förbättras överlever fler patienter och genomgår rehabiliterande behandlingar för att hjälpa till att återhämta sig. Detta program tillhandahåller forskarutbildning och utbildning för nuvarande sjukvårdspersonal och de som strävar efter att arbeta inom det utvecklande området.

När du studerar den här kursen på Hull kommer du att ha starka länkar till många samhällen och vårdgivare. Dessa ger utmärkta möjligheter för arbetsplatser att tillämpa dina färdigheter i verkliga miljöer. Universitetet samarbetar med City Healthcare Partnership, som driver rehabiliteringsprogram i Hull och East Riding. Du kommer att ha möjlighet att delta i en stor forskningsutredning, publicera i vetenskapliga granskade tidskrifter och hjälpa till att utveckla en evidensbasis för disciplinen för cancerrehabilitering i Storbritannien

Vad du ska studera

Kärnmoduler

Alla moduler är beroende av tillgänglighet och listan kan ändras när som helst.

  • Cancer och modifierbara risker
  • Forskningsmetoder
  • Basen för rehabilitering av träningen
  • Psychology of Health and Disease
  • Professionell praktik och klinisk placering
  • Klinisk träningstest, recept och programmering
  • Forskningsutredning

122483_photo-1526256262350-7da7584cf5eb.jpgMarcelo Leal / Unsplash

Dina framtidsutsikter

Anställbarhet är ett centralt fokus i detta program. Du får kunskap om teori och praktik som är relevant för disciplinen och möjligheten att tillämpa den vetenskapliga kunskap som erhållits i verkliga miljöer.

Det finns för närvarande inga andra MSc Cancer Rehabilitationskurser i Storbritannien. Med de unika möjligheterna som detta program erbjuder kommer du att ligga före kurvan i ett snabbt utvecklande område efter examen.

Potentiella framtida karriärer kan omfatta rehabiliterings- och träningsfysiolog i NHS eller privat sjukvård, livsstilsrådgivare, personlig tränare och personal för högre utbildning och vidareutbildning.

Utforska den virtuella turnén

https://virtualtour.hull.ac.uk/take-a-look-around/area-of-interest/choose-your-subject/sport-health-and-excercise-science

Ingångskrav

Minst 2,2 utbildningsprogram eller internationellt motsvarande inom ett relevant ämne (idrotts- och övningsvetenskap, omvårdnad, idrottsterapi, fysioterapi, folkhälsa eller medicin). När du har börjat programmet kommer skolan att administrera en förbättrad kontroll av avslöjande och spärrning (DBS) för dina räkning. En framgångsrik förbättrad DBS-kontroll krävs för att du ska kunna delta i en klinisk placering, som utgör en obligatorisk del av andra termin. Du bör därför endast ansöka om detta program om du är övertygad om att din förbättrade DBS-kontroll kommer att vara tillfredsställande och med vetskapen att du inte kommer att kunna slutföra programmet om det inte är det.

Internationella studenter

Om du behöver studievisum för nivå 4 för att studera eller om ditt första språk inte är engelska måste du tillhandahålla acceptabelt bevis för din engelska.

Denna kurs kräver akademiska IELTS 6.5 totalt, med 6,0 i varje färdighet.

Om din engelska för närvarande inte når universitetets standard för detta program, kan du vara intresserad av en av våra engelska språkkurser.

Om du vill ha mer information om detta program från University of Hull , fyll i formuläret och läs vår integritetspolicy.

Senast uppdaterad Mar 2020

Om skolan

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with ... Läs mer

The University of Hull has been changing the way people think for 90 years. Our motto, Lampada Ferens, translates as ‘carrying the light of learning’, and over the years, we’ve shared that light with thousands of people from across the world. Läs mindre