MSC / PGDip farmaceutiska vetenskaper

University of Greenwich

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

MSC / PGDip farmaceutiska vetenskaper

University of Greenwich

MSC Pharmaceutical Sciences program har utvecklats som svar på behovet av ökad kompetens av anställda inom läkemedelsforskning, utveckling eller tillverkning.

Programmet kommer att generera akademiker med fördjupade teoretiska kunskaper och omfattande laboratoriekunskaper, så att eleverna kan delta i många discipliner of Pharmaceutical Sciences från läkemedelsutveckling och läkemedelskemi genom produktutveckling och tillverkning och med läkemedelsanalys, kvalitetskontroll och kvalitetssäkring.

Leverans på detta program omfattar en serie föreläsningar, seminarier, workshops och lab-baserade övningar. Många av föreläsningar om detta program levereras av ledande industriexperter. Problembaserat lärande och fallstudier kommer att ge studenterna erfarenhet av team-arbete som simulerar en industriell miljö. Studenterna kommer att utveckla laget arbetande, kritiskt tänkande och analytisk problemlösning förmågor som är viktiga i den moderna läkemedelsindustrin.

Huvuddelen av programmet är ett forskningsprojekt som löper över hela läsåret och ger eleverna möjlighet att arbeta med modern forskning utrustning för att utföra nya forskning. Projektarbete kommer att hjälpa eleverna att förbättra praktiska färdigheter, analytiskt tänkande, tidsplanering, kommunikationsförmåga och självständighet.

Syftet med programmet är: - För att få en god kärna kunskapsbas tillsammans med kunskap om ett specialområde of Pharmaceutical Sciences för att stödja nuvarande och framtida utvecklingen av läkemedel och relaterade vetenskaper - Att förbättra elevernas kritiska, analytisk, praktiskt och kommunikationsförmåga relevanta till den moderna, tvärvetenskaplig läkemedelsindustri - Att utveckla forskning färdigheter när det gäller: att planera, genomföra, utvärdera och rapportera resultaten av undersökningarna - För att få de kunskaper och färdigheter som behövs för att lösa en rad läkemedels läkemedelsutveckling och bearbetningsproblem - Att ge studenterna möjlighet att använda och utveckla avancerade teorier och utveckla nya koncept för att förklara farmaceutiska uppgifter utveckling och bearbetning.

Kursinnehåll: - Colloids och strukturerade material i formuleringar (30 hp) - Drug Discovery och läkemedelskemi (30 poäng) - Svensk Språkstöd (för Forskarstuderande i högskolan) - analysmetoder och QA / QC Principer (30 hp) - MSC Pharmaceutical Sciences Research Project (60 poäng) - Modern Pharmaceutical Technologies och processteknik (30 hp)

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
Varaktighet & Pris
Denna kurs är På campus
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Sept. 2019
Duration
Varaktighet
1 - 3 år
Deltid
Heltid
Price
Pris
12,100 GBP
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - London, England
Startdatum : Aug. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Storbritannien - Rochester, England
Startdatum : Sept. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Aug. 2019
Storbritannien - London, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Sept. 2019
Storbritannien - Rochester, England
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan