MSC Medical och nya läkemedel Innovation


Vill du vara en högt kvalificerad (bio) medicinsk forskare? Vill du arbeta med ledande forskare och state-of-the-art teknik? Om ja, då detta är programmet för dig.


Den tvååriga Forskning masterprogrammet i medicinsk och farmaceutisk Drug Innovation förbereder dig för en karriär inom (bio-) medicinsk forskning. Du får inblick i patofysiologin av sjukdomar, utveckling av läkemedel och hur de fungerar.


Programmet är tvärvetenskapligt och kräver en bred förståelse för olika begrepp och tekniska metoder. Din klass kommer att bestå av elever med olika bakgrund, som biologi, Pharmaceutical Sciences, biokemi, bioteknik och medicinsk vetenskap.


Endast de bästa studenterna antas till programmet. I gengäld kommer du bli coachad av toppforskare och har överskott till utmärkta faciliteter. Eftersom du arbetar och studerar i små grupper får du en intensiv interaktiv utbildning. Genom att välja forskningsprojekt som tilltalar dig, kommer du gradvis uppnå ett område av expertis.


I det här programmet får du chansen att skriva och försvara en forskningsplan. Du kan använda det här förslaget för att ansöka om en doktorandtjänst.


Behörighetskrav

  • tidigare utbildning: Bachelorgraad i Biologie, Pharmacie, Levenswetenschappen en Technologie i Medische Wetenschappen.
  • Internationella studenter: tidigare utbildning: Kandidatexamen inom biologi, farmaci, life science och teknik eller medicin.
Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från University of Groningen »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
2,060 EUR
- EU, 14,200 euro. - Icke-EU per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum