MSc klinisk och psykosocial epidemiologi


Är du en duktig student? Och är du intresserad av psykosociala faktorer i epidemiologi, såsom livskvalitet och offentliga mental hälsa? Då är detta programmet för dig.


Det tvååriga programmet startar med två parallella moduler på grunderna i medicin och psykologi. Detta garanterar en gedigen bakgrund för alla studenter. Dessutom kommer det att finnas mer specialiserade moduler.


Kärnan i detta program består av ett forskningsprojekt, vilket resulterar i ett examensarbete. Under det första året, kommer du att börja med det här projektet. Tyngdpunkten ligger på praktisk erfarenhet, så att du får kunskap och erfarenhet av hela processen. För att hjälpa dig med din forskning, kommer du att bli individuellt kopplad till en senior forskare i en av de deltagande forskargrupper.


För att stimulera vetenskapligt tänkande och resonemang kommer små coaching grupperna träffas en gång i veckan under hela programmet under överinseende av en vetenskaplig coach. Den vetenskapliga tränare kommer också ge dig råd om frågor som val av moduler och din examensarbete.


Programmet körs i nära samarbete med viktiga kliniska forskargrupper på kroniska sjukdomar från University Medical Center Groningen.


Behörighetskrav

  • tidigare utbildning: BSc-Graad i Psychologie, Geneeskunde, Gezondheidswetenschappen av Biomedische Technologie.
  • Internationella studenter: tidigare utbildning: Kandidatexamen i psykologi, medicin, vårdvetenskap eller Biomedicinsk vetenskap.

Varaktighet: 24 månader

Språk: Engelska (100%)

Starta kurs: 4 September 2017

Ansökningstider:

  • EU / EES-studenter: 1 juni, 2017
  • icke-EU / EES studenter: 1 Juni, 2017
Program undervisas på:
Engelska

Se 11 fler kurser från University of Groningen »

Denna kurs är På campus
Startdatum
Duration
2 år
Heltid
Pris
2,060 EUR
- EU, 14,200 euro. - Icke-EU per år
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Slutdatum