Översikt

USC School of Pharmacy Masterprogram i klinisk och experimentell terapeutik (CXPT) förbereder studenter med grundläggande kurser i translationella vetenskaper, farmakologi och klinisk utveckling för att underlätta deras prestationer på hög nivå grundläggande, translationell och tillämpad forskning inom den disciplin-specifika för kandidatens fokusområde.

Detta kan inkludera en kombination av läkemedelsscreening, preklinisk utveckling, ADME (t.ex. absorption, distribution, metabolism, eliminering) och säkerhetsbedömning och klinisk testning.

Studenterna kommer att ges ett brett spektrum av grundläggande vetenskaplig och translationell vetenskaplig utbildning som gör att de kan delta i läkemedelsutveckling, optimerad kombinationsterapi och individualisera terapeutik (t.ex. farmakogenomik, infektionssjukdomar och metabolomics).

Denna grundläggande utbildning gör det möjligt för kandidaterna att vara mycket konkurrenskraftiga för doktorsexamen. program inom farmakologi och relaterade discipliner eller anställda inom läkemedels- eller bioteknikindustrin eller myndigheter (t.ex. FDA, NIH).

Vem ska överväga masterprogrammet?

  • Kliniker som vill ha ytterligare utbildning i bänkarbetet i samband med klinisk vård av patienter, inklusive PharmD-studenter, invånare och stipendiater.
  • Bänkforskare som är intresserade av att bedriva karriärer som kräver vidareutbildning inom klinisk sjukdom och terapeutiska områden.
  • Personer med en kandidatexamen i biologi, kemi, biokemi, bioingenjör eller läkemedelsvetenskap med intresse för att främja sina karriäralternativ inom läkemedlet.

För mer information, kontakta doktorander på pharmgrd@usc.edu

Program undervisas på:
  • Engelska

Se 8 fler kurser från University of Southern California School of Pharmacy »

Senast uppdaterad September 12, 2019
Denna kurs är På campus
Startdatum
Sep 2020
Duration
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sep 2020
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sep 2020