Nanofarmaknik och nanomedicin är en unik tvärvetenskaplig vetenskap som integrerar kunskapen om naturvetenskap och teknik med apotek och medicin för att utveckla nanofarmaka. Nanoteknik är ett växande område med en prognostiserad tillväxt på 13-19% mellan 2012 och 2022 och skapandet av 5.400 nya arbetstillfällen. Lönerna sträcker sig från $ 50K till 80K med en MS-grad.

Master of Science i Pharmaceutical Nanotechnology (MSPN) är utformad för att utbilda eleverna i de färdigheter de behöver för att förstå den växande tekniska utvecklingen i vetenskapen på nanoskalan och hur nya nanomaterial och processer kan tillämpas på läkemedelsleverans, diagnos, behandlingsövervakning, vävnadsregenerering, personlig medicin och mer. Programmet syftar till att överbrygga klyftan mellan nanoteknik och medicin och ge studenterna avancerad kunskap, färdigheter och praktisk erfarenhet inom principer, teknik och tillämpningar inom detta spännande och innovativa område. Programmet erbjuder nu två valfria akademiska koncentrationer:

  • Drug Discovery, Leverans, utveckling
  • Biomedicinsk forskning

Programmet kan slutföras på nätet eller på campus. Studenter kan börja programmet under hösten, våren eller sommaren. Internationella studenter kan ansöka och måste ansöka om ett F-1 Visa för att ta kurs på campus. Beroende på ursprungsland kan det ta några månader. Således kan tidsfristerna för internationella sökande vara tidigare än den inhemska sökandens tidsfrist. Kontrollera med programmet för deadlines.

Början hösten 2018, kommer programmet att erbjuda ett begränsat antal meriter och behöver baserade stipendier för internationella studenter.

Graduate Certificate-program som erbjuds inkluderar:

  • Apoteksuppdatering och praktikhantering
  • Pre-Professional Pharmacy
  • Undervisning i apoteket
  • Pharmacy Entrepreneurship, Leadership, and Management
  • NanoPharmaceutics
Program undervisas på:
Engelska
University of South Florida College of Pharmacy
Denna kurs är Internet, På campus
Startdatum
Öppen registrering
Duration
Kontakt Skolan
Deltid
Heltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Öppen registrering
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Öppen registrering

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum