21 Medicine doktor Program i Centralamerika och Karibien for 2024

Medicine doktor Program i Centralamerika och Karibien for 2024Filter
    • Vieux Fort, Saint Lucia

    Heltid

    76 Veckor

    På Campus

    Engelsk

    IAU-studenter måste klara USMLE Steg 1-provet före slutet av bridgeterminen. När detta är slutfört kan de påbörja kliniska rotationer i USA. 3:e och 4:e åren på läkarutbildningen består av kliniska vetenskaper och består huvudsakligen av kliniska rotationer (tjänstemän) under överinseende av en läkare (preceptor).

    • Basseterre, Saint Christopher och Nevis

    Heltid

    4 år

    Blandad

    Engelsk

    Vårt MD-program innehåller aktivt lärande och virtuella teknikprogram som kontextualiserar viktiga inlärningskoncept för att säkerställa att våra studenter inte bara är förberedda för sina styrelser utan är konkurrenskraftiga med sina kanadensiska eller amerikanska motsvarigheter.

    • Saint John's, Antigua och Barbuda

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Varje termin är 18 veckor, vilket ger eleverna en kort paus mellan studierna. Nya och överföra studenter kan ansöka om januari och augusti startdatum medan maj är reserverad för enbart överföring av studenter.

    • Oranjestad, Aruba

    Heltid

    11 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Xavier University School of Medicine har ett program där gymnasieexamen emot pre-Med klasser som förbereder dem att ingå läkarutbildningen utan att först

    • Roseau, Dominica

    Heltid

    4 år

    På Campus

    Engelsk

    Blivande studenter som vill gå in i programmet direkt kommer att behöva ha MCAT (Medical College Admission Test), en kandidatexamen i fysikaliska och biologiska vetenskaper med ett minimumbetyg på 3,0, med förutsättningskurser inklusive ett helt år med laborationer inom var och en av allmän biologi, allmän kemi och allmän fysik; en termin med laborationer i organisk kemi.

    • Caguas, Puerto Rico

    På Campus

    Spanska

    Läkarplanen för medicinsk utbildning vid San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) är utformad för att förbereda eleverna med de grundläggande kunskaper, färdigheter och attityder som krävs för att tillhandahålla effektiv, medkännande hälso- och sjukvård inom en snabbt utvecklande hälsovårdsmiljö. SJBSM kräver att eleverna uppnår färdigheter i åtta kompetensområden: Patientvård, kunskap för praktik, problembaserat lärande och förbättring, interpersonell och kommunikationsförmåga, professionalism, systembaserad praxis, tvärprofessionellt samarbete och personlig och professionell utveckling. Dessa kompetensområden identifierades av Association of American Medical Colleges (AAMC) Physician Competency Reference Set (PCRS) för att definiera de önskade resultaten över hela kontinuiteten av utbildning, utbildning och praktik av läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal. SJBSM kräver således att eleverna uppnår följande allmänna kompetenser före examen: Läroplanen för medicinsk utbildning vid San Juan Bautista School Of Medicine (SJBSM) är utformad för att förbereda eleverna med de grundläggande kunskaper, färdigheter och attityder som krävs för att ge effektiv, medkännande hälsa vård inom en snabbt utvecklande hälsovårdsmiljö. SJBSM kräver att eleverna uppnår färdigheter i åtta kompetensområden: Patientvård, kunskap för praktik, problembaserat lärande och förbättring, interpersonell och kommunikationsförmåga, professionalism, systembaserad praxis, tvärprofessionellt samarbete och personlig och professionell utveckling. Dessa kompetensområden identifierades av Association of American Medical Colleges (AAMC) Physician Competency Reference Set (PCRS) för att definiera de önskade resultaten över hela kontinuiteten av utbildning, utbildning och praktik av läkare och annan hälso- och sjukvårdspersonal. SJBSM kräver således att eleverna uppnår följande allmänna kompetenser före examen: Patientvård: Studenter måste visa en vilja och förmåga att ge vård till patienter som är medkännande, lämplig och effektiv för att behandla hälsoproblem och främja hälsa. Kunskap för övning: Studenter måste demonstrera tillämpningen av kunskap om etablerade och utvecklande biomedicinska, kliniska, epidemiologiska och sociala beteendevetenskaper för att leverera kvalitet och säker patientvård. Praktikbaserat lärande och förbättring: Studenter måste kunna undersöka och utvärdera patientvårdspraxis, bedöma och tillgodogöra sig vetenskapliga bevis och kontinuerligt förbättra sin medicinska praxis. Interpersonell och kommunikationsförmåga: Eleverna måste visa interpersonella och kommunikativa färdigheter som resulterar i effektivt informationsutbyte och samarbete med patienter, patienters familjer och professionella medarbetare.

    • Bridgetown, Barbados

    Heltid

    48 månader

    På Campus

    Engelsk

    American University of Barbados (AUB) erbjuder en balanserad medicinsk läroplan för MD -programmet, jämförbar med amerikanska medicinska skolor och utformad för att förbereda studenter för att utöva medicin i USA, Storbritannien och även Karibien. Läroplanen för medicinska vetenskaper undervisas på AUB: s campus i Barbados. Campus är tekniskt avancerat med ett nytt Medical Science Resource -center och anatominabb. Studenter slutför sin kliniska utbildning på anslutna undervisningssjukhus i USA och Storbritannien. Sessionerna startar i januari, maj och september, med terminsperioder på 16 veckor.

    • San José, Costa Rica

    På Campus

    Spanska

    Den övervakade yrkesutövningen av gynekologi och obstetrik I styrs av läroplan, procedurmässigt och attitydmässigt innehåll, som studenten utvecklar i ett nära lärar-studentförhållande, vilket främjar lärande genom att göra genom yrkes- och arbetsförpliktelser för studenten i medicinen centrum där han / hon utför sin praktik. Under övningarna under första terminen kommer tonvikt att läggas på neonatologi, allmän gynekologi och patologier som kräver tillvägagångssätt, sjukhusvistelse och kirurgiska behandlingar. Inom ett humanistiskt pedagogiskt synsätt och etiska principer. Dess mål och innehåll identifieras med modellen fokuserad på människors hälsobehov och relaterad till principerna om universalitet, rättvisa, omfattande vård, kontinuitet i tjänster och deras kvalitet, respekt för rättigheter och tillfredsställelse för människor för medicinsk vård. Det utgör grunden för övningen i gynekologi och obstetrik II.

    • Ladyville, Belize

    På Campus

    Engelsk

    Läroplanen för kliniska medicinska vetenskaper: Ger möjlighet att spela in historia, utföra en fysisk undersökning och tolka resultaten. Lär eleverna att agera självständigt och korrelera den kliniska relevansen för grundvetenskapen. Ger tillgång till områden inom medicinläkare som studenter kan vara intresserade av medan de bedriver sin karriär. Efter framgångsrik slutförande av hela läroplanen och på ett tillfredsställande sätt uppfyller alla andra krav kommer studenterna att ges en doktorsexamen.

    • Bridgetown, Barbados

    På Campus

    Engelsk

    Victoria University of Barbados, School of Medicine (VUB) erbjuder ett 5-årigt MD-program med global anseende. Programmet är ett läkarutbildningsprogram motsvarande MBBS. Programmets läroplan är utformad på grundval av den medicinska läroplanen som följs i amerikanska medicinska skolor och följer strikt kraven i United States Medical Licensing Examination (USMLE), en trestegsundersökning som, när de väl är kvalificerade, gör det möjligt för studenter att bli medicinska licens i USA.

    • Online Curaçao

    På Campus

    Engelsk

    Det medicinska programmet som erbjuds vid St. Martinus University, Medicinska fakulteten, är ett rigoröst program som integrerar grundvetenskapen i medicinens kliniska praxis.

    • Ponce, Puerto Rico

    På Campus

    Engelsk

    Programmet för medicinsk utbildning vid Ponce Health Sciences University (PHSU-SOM) är ett 4-årigt program med 166 veckor. Det ger en doktorsexamen i medicin (doktorsexamen).

    • Basseterre, Saint Christopher och Nevis

    Heltid

    5 år

    På Campus

    Engelsk

    UCUSOMs MD-program ger studenterna en utbildning som gör det möjligt för dem att bli läkare i världsklass. Banbrytande faciliteter, framstående fakultet och utmärkta kliniska erfarenheter förbereder akademiker för att utöva medicin i hela USA, Kanada och någon annanstans i världen.

    • Arnos Vale, Saint Vincent och Grenadinerna

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Vi erbjuder dig en ackrediterad, prisvärd, praktisk medicinsk skolutbildning, för att förbereda dig för en lång, givande medicinsk karriär. Vårt toppackrediterade Caribbean Medical School MD-program täcker de grundläggande och kliniska vetenskaperna.

    • Saint John's, Antigua och Barbuda

    På Campus

    Engelsk

    Genom sin läroplan tillhandahåller AICASA alla nödvändiga resurser för potentiella läkare och andra hälsovetenskapspersonal för att få sin utbildning på rätt spår.