close

Filter

Visa resultat

De mest populära medicinstudierna i Juiz de Fora i Brasilien 2021

En M.D., eller Medicine doktor, är en akademisk examen som det kan ta många år att skaffa sig. Den delas bara ut när studenterna har visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utöva medicin på ett kompetent sätt.I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskni… Läs mer

En M.D., eller Medicine doktor, är en akademisk examen som det kan ta många år att skaffa sig. Den delas bara ut när studenterna har visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utöva medicin på ett kompetent sätt.

I Brasilien finns det tre typer av examen: Fil - tar mellan fyra till sex år att slutföra och eleverna kan arbeta som lärare efter avslutad fyra års forskning. Masters - tar ett till två år att uppnå, Doktorand / PhD - den högsta graden du kan studera och tar tre till fyra år att uppnå. Dessa tre grader motsvarar löst till de tre cykler av Bolognaprocessen - det europeiska systemet för högre utbildning. Detta innebär att om du har uppnått en grundexamen vid ett europeiskt universitet, bör du vara kvalificerad för att uppnå en magisterexamen i Brasilien.

Utbildning fungerande institutioner i Juiz de Fora är mycket elegant i fråga om tjänster. Den mest betydande är Universidade Federal de Juiz de Fora.

Studier i medicin i Juiz de Fora i Brasilien

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Universidade Presidente Antônio Carlos (UNIPAC)
Juiz de Fora, Brasilien

Under Medicine Unipac, gott möjligheter till lärande finns i teori och praktik, inklusive tjänster till befolkningen enligt kursen där studenten är insatt.

Under Medicine Unipac, gott möjligheter till lärande finns i teori och praktik, inklusive tjänster till befolkningen enligt kursen där studenten är insatt. -
M.D.
Heltid
Portuguese (Brazil)
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält