HEALTHCARESTUDIES

De mest populära medicinstudierna i Antigua och Barbuda 2021

En M.D., eller Medicine doktor, är en akademisk examen som det kan ta många år att skaffa sig. Den delas bara ut när studenterna har visat att de har den kunskap och erfarenhet som krävs för att utöva medicin på ett kompetent sätt.

Antigua och Barbuda har tre faser nämligen grundutbildning, masters och doktorsexamen. Genom denna högre nivå utbildning, eleverna har möjlighet att få kunskaper och färdigheter om hur man handskas med verkliga problem, särskilt i näringslivet. Dessutom, den högre utbildningen inte bara utrustar eleverna med landets lösningar utan också internationella problem.

Medicinstudier i Antigua och Barbuda

sökresultat funna Filter

Global hälsa md

American University of Antigua
M.D.
Engelska
Campusstudier

Global MD-programmet är ett omfattande fyraårigt spår i global hälsa som integreras i läroplanen vid American University of Antigua College of Medicine.

Läs mer

Md-programmet

University of Health Sciences Antigua
M.D.
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Varje termin är 18 veckor, vilket ger eleverna en kort paus mellan studierna. Nya och överföra studenter kan ansöka om januari och augusti startdatum medan maj är reserverad f ...

Läs mer

Bsc till md i 6 år

American University of Antigua
M.D.
BSc
Engelska
Campusstudier

Studenter som registrerar sig för BSc i hälsovetenskapsprogram vid Manipal University kan anmäla sig till Doctor of Medicine (MD) -programmet vid American University of Antigu ...

Läs mer

Premed + md kurs i 6 år

American University of Antigua
M.D.
Pre-Med
Engelska
Campusstudier

Genom sin läroplan tillhandahåller AICASA alla nödvändiga resurser för potentiella läkare och andra hälsovetenskapspersonal för att få sin utbildning på rätt spår.

Läs mer