Populära kategorier

Populära Med dr

Medicine doktor (MD eller med dr) är en slutgiltig akademisk examen för läkare och kirurger. Beroende på vilket land man studerar i kan det antingen vara en professionell doktorsexamen (som i USA eller Kanada) eller en akademisk examen (som i Storbritannien eller Tyskland). Medicine doktor-program är utformade för att förbereda högutbildade läkare som ska kunna vara kapabla att att möta diverse medicinska utmaningar i en mängd olika situationer. Ett Med dr-program kombinerar typisk akademisk utbildning med avancerad klinisk erfarenhet genom praktik inom vården, till exempel på sjukhus, kliniker, vårdcentraler eller vårdhem. MD-program finns med många olika inriktningar, såsom specialist i allmänmedicin, kirurgi, sjukgymnastik, gynekologi, kardiologi, onkologi och psykiatri. Det finns många Medicine doktor-program som erbjuds av ledande universitet och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen. Börja din sökning efter den utbildning som bäst passar dina behov genom att ta en titt på några av de mest populära Med dr-programmen som anges nedan!

Nya MD:er

Utica College Online

Övergångs Doktor I Fysisk Terapi

Maj 15, 2018
Online-övergångsutbildningen doktor i fysioterapiprogram ger en direkt väg för licensierade fysioterapeuter för att tjäna sina DPT-grader på bara 16 månader. Studenterna lärs av högkvalificerade och erfarna kliniker inom avancerade områden som patofysiologi, farmakologi och diagnostisk bildbehandling. Den online flexibla läroplanen ger kritiska tänkande fä… [+]rdigheter och förbereder kandidater att trivas som autonoma utövare i ett utvecklande samhälle och direktåtkomst hälsovårdsmiljö. [-]

Jagiellonian University

Doktor I Tandläkarmottagningsprogram För Gymnasieskolor (DDS)

April 18, 2018
Det 5-åriga DDS-programmet varar i 10 terminer och omfattar över 5000 timmars timmar och 300 ECTS-poäng.

American University of Antigua

Global Hälsa Md

December 14, 2017
Global MD-programmet är ett omfattande fyraårigt spår i global hälsa som integreras i läroplanen vid American University of Antigua College of Medicine.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en doktor of Medicine (MD)?