Populära kategorier

Populära Med dr

Medicine doktor (MD eller med dr) är en slutgiltig akademisk examen för läkare och kirurger. Beroende på vilket land man studerar i kan det antingen vara en professionell doktorsexamen (som i USA eller Kanada) eller en akademisk examen (som i Storbritannien eller Tyskland). Medicine doktor-program är utformade för att förbereda högutbildade läkare som ska kunna vara kapabla att att möta diverse medicinska utmaningar i en mängd olika situationer. Ett Med dr-program kombinerar typisk akademisk utbildning med avancerad klinisk erfarenhet genom praktik inom vården, till exempel på sjukhus, kliniker, vårdcentraler eller vårdhem. MD-program finns med många olika inriktningar, såsom specialist i allmänmedicin, kirurgi, sjukgymnastik, gynekologi, kardiologi, onkologi och psykiatri. Det finns många Medicine doktor-program som erbjuds av ledande universitet och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen. Börja din sökning efter den utbildning som bäst passar dina behov genom att ta en titt på några av de mest populära Med dr-programmen som anges nedan!

Nya MD:er

American University of Antigua

Global Hälsa Md

December 14, 2017
Global MD-programmet är ett omfattande fyraårigt spår i global hälsa som integreras i läroplanen vid American University of Antigua College of Medicine.

Teaching University Geomedi

Läkare (MD)

November 27, 2017
Medicinska fakulteten syftar till att engagera eleverna i inlärningsprocessen som hjälper dem att bli högt kompetenta och medkännande läkare som främjar hälsa och har en livslång törst till lärande.

University of Szeged

Allmän Medicin (md)

December 10, 2017
De första två åren av General Medicine-programmet fungerar som grunden för grundläggande medicinsk kunskap. Efter det tredje året utbildas utbildningen med regelbunden klinisk praxis, där studenter aktivt deltar i kliniska avdelningar och undervisningssjukhus.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en doktor of Medicine (MD)?