Populära kategorier

Populära Med dr

Medicine doktor (MD eller med dr) är en slutgiltig akademisk examen för läkare och kirurger. Beroende på vilket land man studerar i kan det antingen vara en professionell doktorsexamen (som i USA eller Kanada) eller en akademisk examen (som i Storbritannien eller Tyskland). Medicine doktor-program är utformade för att förbereda högutbildade läkare som ska kunna vara kapabla att att möta diverse medicinska utmaningar i en mängd olika situationer. Ett Med dr-program kombinerar typisk akademisk utbildning med avancerad klinisk erfarenhet genom praktik inom vården, till exempel på sjukhus, kliniker, vårdcentraler eller vårdhem. MD-program finns med många olika inriktningar, såsom specialist i allmänmedicin, kirurgi, sjukgymnastik, gynekologi, kardiologi, onkologi och psykiatri. Det finns många Medicine doktor-program som erbjuds av ledande universitet och andra utbildningsinstitutioner runt om i världen. Börja din sökning efter den utbildning som bäst passar dina behov genom att ta en titt på några av de mest populära Med dr-programmen som anges nedan!

Nya MD:er

Caucasus International University

Läkare (MD)

Oktober 31, 2018
Medicinsk utbildning är en viktig förutsättning för framtida framgångsrik medicinsk praxis. Reformer som förekommer i landet, internationalisering och krav på integrerat lärande beror på behovet av medicinsk utbildning att överensstämma med internationella standarder.

IGEC

Studera bachelor i medicin och doktorsexamen i olika universitet i Jordanien

September 23, 2018
Nära östuniversitetet Medicinska fakulteten är en ung fakultet. Dess huvudsyfte är att tillhandahålla läkarutbildning, för- och efterutbildning samt fortsatt medicinsk utbildning. Genom denna utbildning syftar den till att utbilda studenter som kan lösa de problem de kan möta, som tror att medicinsk utbildning är en livslång utbildning och är dediker… [+]ade till att betjäna mänskligheten, respektfull för sina patienter, hänsynslös och ansvarig och vilka är av hög kaliber. [-]

Saint James School of Medicine

MD-programmet

September 13, 2018
Vi erbjuder dig en prisvärd, praktisk medicinsk utbildning för att förbereda dig för en lång, givande medicinsk karriär. Vårt bästa MD-program omfattar grundläggande och kliniska vetenskaper. 10-terminsprogrammet tar dig genom steg 1 och steg 2 i USMLE, till din examen med din doktor i medicin (MD) grad.

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en doktor of Medicine (MD)?