40 Masterexamen (MA) Program i Amerikas förenta stater for 2024

Masterexamen (MA) Program i Amerikas förenta stater for 2024Filter
    • San Antonio, Amerikas förenta stater

    Deltid

    3 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    Vår Lady of Lake University Online Master of Arts in Counseling bygger på en läroplan anpassad till CACREP Standards och erbjuder tre karriärspecifika specialiseringar inom skolrådgivning, klinisk psykisk hälsorådgivning eller klinisk rehabiliteringsrådgivning.

    • Fairfield, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Sacred Heart Universitys online Master of Arts in Clinical Mental Health Counseling levererar avancerad analys och problemlösningsförmåga genom evidensbaserade kurser som undervisas i en online-lärplattform. Med rötter i Sacred Hearts uppdrag att förbereda eleverna att göra skillnad i det globala samhället, levererar programmet en läroplan som uppfyller licenskraven i många stater och är utvecklad med CACREP-standarder som grund.

    • Online USA

    Heltid, Deltid

    8 Veckor

    Distansutbildning

    Engelsk

    När du tjänar din magisterexamen i trauma, motståndskraft och självvårdsstrategier från Concordia University, St. Paul, kommer du att förbereda dig för att vara en frontlinjeändringsagent, som positivt påverkar liv med en fast förståelse för effekterna av trauma och toxisk stressexponering .

    • Harrisonburg, Amerikas förenta stater

    Heltid

    3 år

    På Campus

    Engelsk

    Som medlemmar i rådgivningsprogrammet för klinisk mental hälsa i James Madison University har vi bildat vår egen speciella gemenskap av lärare, personal och studenter. Vi varierar i förmågor, ålder, klass, kön, etnicitet, ras, religion, sexuell läggning och födelseort, men vi delar en gemensam vision om att uppnå ett mycket viktigt uppdrag och förvandla elever till framgångsrika samhällsvägledare. Våra alumner är dedikerade till att tillhandahålla kompetenta, omtänksamma och etiska tjänster till olika kunder inom offentliga myndigheter, samhällsprogram och privata metoder. Genom att omsätta våra principer i praktiken strävar vi efter att skapa en omtänksam gemenskap där vi kan utvecklas personligen och växa professionellt. Medan många av våra utexaminerade arbetar på landsbygden i Virginias Shenandoah Valley eller bland bergen i West Virginia, har många fler gått vidare för att tjäna i andra samhällen i hela mittatlanten och över hela landet. Vi inbjuder våra studenter att ge sig ut på en livslång resa för att utforska nya möjligheter, förfina sina färdigheter och hålla sig fräsch under hela sin karriär. Vi uppmuntrar dem att stödja varandra i den formidabla uppgiften att underlätta förändringsprocessen hos individer, par, familjer, grupper och samhällen som licensierade professionella rådgivare. Slutligen utmanar vi våra akademiker att avancera det kliniska mentalvårdsrådgivningsyrket genom service, forskning, innovation, opinionsbildning och utbildning.

    • Chicago, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    På Campus

    Engelsk

    Var där för dig som behöver dig. Utveckla de kunskaper och färdigheter som krävs för att stödja individer i behov av rehabiliteringsrådgivning.

    • Winona, Amerikas förenta stater

    Heltid

    24 månader

    Distansutbildning

    Engelsk

    Bly med medkänsla Hantera med vård. St Mary's University of Minnesota hjälper dig att leda med självförtroende för att uppnå dina hälso- och mänskliga tjänster.

    • Greenville, Amerikas förenta stater

    Heltid

    5 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Thiel College's Master of Arts (MA) i Clinical Mental Health Counseling-examen förbereder eleverna för att bli Licensed Professional Counselors (LPC) i delstaten Pennsylvania. Om du är en medkännande lyssnare med en stark önskan att påverka andras liv, bör du överväga en karriär inom mentalvårdsrådgivning.

    • Kent, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    • San Francisco, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    2 år

    Distansutbildning

    Engelsk

    En MA för blivande integrerande hälsoutövare, wellnesschefer och hälsocoacher. Vår online hybrid-MA i integrativa hälsostudier förbereder studenterna för att bli ledande inom de växande områdena integrativ hälsa, personlig hälsa och hälsofrämjande. Vi undervisar ett kundcentrerat, individualiserat tillvägagångssätt för hälsocoaching, som kombinerar en helmänniskamodell med evidensbaserade strategier och metoder. Genom att fokusera på integrerande verktyg som näring för hela livsmedel, stresshantering, kondition, kompletterande terapier, mindfulness och interpersonell neurobiologi, ger våra akademiker den kulturellt känsliga kunskap, metoder och resurser som behövs för att främja hälsa och välbefinnande hos individer och samhällen.

    • Youngstown, Amerikas förenta stater

    Heltid

    På Campus

    Engelsk

    The Master of Arts examen i gerontologi är en av Youngstown State University nyaste utbildningsprogram. Med en gedigen tvärvetenskaplig inriktning på social epidemiologi och åldrande, skiljer programmet

    • San Francisco, Amerikas förenta stater
    • San Jose, Amerikas förenta stater
    • + 2 more

    Heltid, Deltid

    7 terminer

    På Campus

    Engelsk

    Mästarens Counseling Psychology program med en koncentration i äktenskap och familjeterapi (MFT) förbereder eleverna att vara socialt och kulturellt mottagande förhållande och familje terapeuter och psykisk hälsorådgivare.

    • New York, Amerikas förenta stater

    Heltid

    6 år

    På Campus

    Engelsk

    En post-professionell examen med en koncentration i patokinesiologi, denna MA utbildar erfarna PT: er för att utveckla sina förmågor att tänka vetenskapligt. Som student kommer du att utveckla starka kliniska forskningskunskaper och verktyg för att förbättra patienternas motoriska kontroll och motoriska lärande.

    • Los Angeles, Amerikas förenta stater

    Heltid, Deltid

    12 månader

    Distansutbildning, På Campus

    Engelsk

    När miljontals vuxna går in i sina äldre år utgör behovet av innovativa, stödjande boendemiljöer en enorm affärsmöjlighet. En magisterexamen i långvarig vårdadministration från USC Leonard Davis förbereder dig för ledarskapsroller för att möta denna växande efterfrågan.

    • San Diego, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Det är du som människor vänder sig till för att få råd. Du hör vad hjärtat talar. Det är dags att utveckla den gåvan. Träna nu för att bli privatterapeut, byrådirektör, äktenskapsexpert, livcoacher, andlig chef, rådgivare för missbruksåterhämtning eller familjeförmedlare - för att hjälpa andra och dig själv att uppleva varaktig transformation.

    • Rootstown Township, Amerikas förenta stater

    Engelsk

    Eftersom medicinsk vetenskap och teknik fortsätter att utvecklas finns det en ökande oro över professionellt och etiskt ansvar när det gäller att tillhandahålla optimal vård till patienter och deras familjer och ta itu med frågor bland kollegor och institutioner inklusive, men inte begränsat till: effektivt utnyttjande av knappa eller begränsade resurser. , avslöjande av intressekonflikter, balansering av hälso- och sjukvårdsleverans med klinisk forskning och utveckling av terapeutiska relationer mot bakgrund av kontroversiell folkhälsopolitik och lagar.