MA i utvecklings- och terapeutiskt spel

Allmänt

2 tillgängliga platser

Programbeskrivning

Kursöversikt

Få en avancerad förståelse för hur barn lär sig och utvecklas genom lek med vår magisterexamen i utvecklings- och terapeutisk lek.

Du kommer att utforska evidensbaserad praxis i spel över en rad professionella sammanhang, där du kombinerar djup teori med fältarbetserfaring.

Detta inkluderar hur miljön och sociala interaktioner stöder barns växande repertoar av lekfärdigheter, med särskild tonvikt på det inneboende värdet av barns självstyrda lekupplevelser.

Under hela dina studier kommer du att förfina kritisk forskning och analytiska färdigheter värderade av arbetsgivare och utveckla professionella tekniker för reflekterande praxis.

Varför utvecklings- och terapeutiskt spel på Swansea?

Baserat på vår högskola för human- och hälsovetenskap kommer du att dra nytta av en mångfaldig undervisnings- och forskningsmiljö, med många möjligheter att göra anslutningar på olika områden.

Enligt den senaste forskningsramen för forskning på området 2014-2021 var över 75% av forskningen på högskolan av internationell eller världsledande kvalitet.

Vi har starka kopplingar till en rad forskningsnätverk och liknande avdelningar vid universitet i Europa och runt om i världen, så ditt lärande informeras av den senaste utvecklingen av policy och praktik.

Din utvecklings- och terapeutiska lekupplevelse

Vår akademiska personal är aktiv inom ett brett spektrum av forskningsområden och erbjuder en oöverträffad blandning av akademisk expertis och aktuell policy och praktikkompetens.

Du kommer att gå med på ett universitet som rankas först i Storbritannien för forskarstuderande (What Uni 2017).

Utvecklings- och terapeutiska lekkarriärer

Din doktorsexamen i utvecklings- och terapeutisk lek öppnar upp en rad karriärmöjligheter inom sektorer inklusive:

 • Utbildning
 • Internationellt stöd
 • Rådgivning och pastoral vård
 • Socialt arbete
 • Sjukvård
 • Playwork
 • Inhemska våldsteam
 • Fängelsetjänst

Ingångskrav

För att ansöka till den här kursen behöver du minst en andelsklass i Storbritannien (2.2) eller högre inom en relaterad disciplin.

Vi välkomnar även ansökningar som inte har examen om du har relevant arbetslivserfarenhet. (Skicka e-post till programchefen för individuell rådgivning).

Du kan bli ombedd att delta i en intervju och du kommer att behöva en Disclaiming and Barring Service (DBS) -kontroll (tidigare känd som Criminal Records Bureau, eller CRB, Check)

Internationella sökande

Kraven på engelska är ett IELTS-poäng på minst 6,5 med minst 6,0 i alla domäner, eller ett motsvarande universitetsgodkännande, innan programmet börjar genomföra en DBS-check eller en godkänd universitetsekvivalent.

Karriär och anställbarhet

Karriär och anställbarhet Swansea Employability Academy (SEA) kommer att stödja dig i varje steg av din karriärresa som hjälper dig att skapa en ljus framtid.

Våra karriärstödstjänster omfattar:

 • Anställningsverkstäder, arbetsgivarsamtal, skräddarsydda evenemang och karriärmässor.
 • Individuell rådgivning och vägledning från professionellt kvalificerade karriärrådgivare.
 • Hjälp med att hitta jobb, praktikplatser, arbetsplatser och frivillighetsmöjligheter.
 • Tillgång till informationsresurser om ett brett utbud av karriärhanteringsämnen.
 • Finansiering för att stödja studentens praktikmöjligheter och Studentförening / Klubbevenemang.

Vi ger också hjälp och råd till Swansea University Alumni upp till två år efter att du har examen.

Senast uppdaterad Sep 2019

Om skolan

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Läs mer

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Läs mindre
Swansea , Dubai + 1 Mer Mindre