Online MPH-programmet är utformat för individer som vill omvandla sitt engagemang för folkhälsan till handling lokalt, nationellt och globalt, med stöd av den forskningsexpertis som Purdue är känd för. Detta program är lämpligt för dem som vill delta i fältet, liksom de som vill utöka sin kunskap och förmåga.

Universitetets fulländade och världsberömda fakultet ger en rigorös utbildning i vetenskapsbaserad kunskap som ger studenterna färdigheter att systematiskt analysera forskning för att utveckla bevisbaserade program. Coursework innehåller verkliga exempel på spetskompetens inom området, varav några har bidragit av Purdue fakultet. Kandidater får en bred förståelse för hälsoproblem och färdigheter att ta itu med genom studier inom epidemiologi, biostatistik, administration och administration av hälso- och sjukvården, miljöhälsovetenskap och beteende- och samhällsvetenskap.

Programmet innehåller också en praktikum-en 400-timmars arbetslivserfarenhet som kan skräddarsys för varje elevs speciella intresseområde. Detta praktikum ger möjlighet att lägga kunskap i handling och kan tjäna som grund för framtida karriärmål.


Ackreditering

Denna onlinemästare för folkhälsa är ackrediterad av rådet för utbildning för folkhälsa (CEPH), det nationellt erkända ackrediteringsorganet för båda skolorna för folkhälso- och folkhälsoprogram.


Koncentration i familjemedlemmar och gemenskapshälsa

Familje- och gemenskapshälsokoncentrationen ger eleverna möjlighet att analysera folkhälsan i samband med att ändra definitioner av "familj" (som ensamstående och samma könsföräldrar) samt frågor som ökande ras och ekonomiska skillnader inom vård och omsorg Stressen på institutioner som kämpar för att tjäna samhällen. Koncentrationskurser undersöker folkhälsan genom denna lins och förbereder dem för att utveckla effektiva program och initiativ för berörda populationer.

Program undervisas på:
Engelska
Purdue University Online
Senast uppdaterad October 8, 2018
Denna kurs är Internet
Startdatum
Duration
24 månader
Deltid
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Slutdatum
Apr. 30, 2021
Sista anmälningsdag
Startdatum
Slutdatum
Dec 31, 2020
Sista anmälningsdag
Startdatum
Aug 2019
Slutdatum
Juli 31, 2021
Sista anmälningsdag
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Apr. 30, 2021
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Dec 31, 2020

Aug 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Juli 31, 2021