Läs den officiella beskrivningen

Pacific College Associate of Applied Science program är av största vikt bland San Diego massage skolor som erbjuder enastående möjligheter att avancera din karriär i asiatiska holistisk massage med en blandning av klassrummet och online-lärande. Ledda av våra expert fakultet, online-aktiviteter och i klassen sessioner har nu samman för att ge studenterna flexibilitet utöver de framstående praktisk undervisning som Pacific College är känd.

Syftet med AAS utbildningsprogrammet är att utveckla den studerande till ett sakkunnigt utbildad kropp terapeut. Fokus ligger på orientaliska medicinsk teori med omfattande praktisk och holistisk massage utbildning, däribland tui na, kinesisk massage, shiatsu, thailändsk massage och en rad andra asiatiska påbyggnads terapier. Ett brett utbud av valfria tillåter eleven att studera specifika intresseområden, såsom pediatrik, idrottsmedicin, eller zonterapi.

I Kina och Japan, är terapeutisk massage en av de viktigaste grenarna av den traditionella helande konst. Sjukhus i Kina har vanligen en hel avdelning ägnas åt massageterapi, som arbetar med akupunktur och naturläkemedel avdelningar för att skapa en omfattande plan för behandling.

Pacific College Associate of Applied Science examen läroplan speglar college respekt för denna typ av fullständig massage utövare. Mot värdefulla och viktiga mål att bli ett sakkunnigt utbildad kroppsterapeut, Stilla College Yrkesexamen (Associate of Applied Science) program ger eleverna en utmärkt introduktion till Oriental medicinsk teori och omfattande utbildning i praktisk massage färdigheter. Studenter kan välja kurser från ett brett spektrum av valfria, exempelvis japanska Shiatsu massage och en unik derivat, Seitai shiatsu; akupunkturpunkt plats och funktioner, rörelse terapier såsom tai ji, qi gong, och mer.

Syftet med Associate of Applied Science utbildningsprogram är att förbereda studenterna för sysselsättning nationellt i yrket kroppsterapi och massage och för certifiering av den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin (NCCAOM) och National Certification Board för terapeutisk massage och karosseri (BCTMB), samt massage styrelsen License Exam och kraven för Kalifornien certifiering. Akademiker är också berättigade till medlemskap i den amerikanska organisationen av karosseri terapier i Asien.

Akademiker i detta holistisk medicin examen kommer:

  • Diskutera och demonstrera yrkesetik.
  • Demonstrera en bred och väl praktiseras olika kroppsterapi färdigheter.
  • Vet och visar väsentliga, hygieniska skäl vid utförandet av massage.
  • Känna och respektera villkoren kontraindicera massage.
  • Vara berättigad till undersökning av National Certification Board för terapeutisk massage och karosseri och den nationella kommissionen för certifiering av akupunktur och orientalisk medicin.
  • Visa sin kompetens i grundläggande affärskompetens i samband med utövandet av massage.

The Pacific College Associate of Applied Science (Holistic Health Science) (AAS) Programmet kombinerar PCOM standard of excellence i utbildning av god kvalitet med bekvämligheten av online-aktiviteter och kurser som är helt integrerade med på plats, praktisk utbildning och kliniska rotationer. Som student i vår hybrid program, kommer du att lära under samma rigorösa akademiska normer som våra traditionella klassrums program. Pacific College erbjuder studenter ett klick tillgång till college resurser och stöd. Ett klick och du börjar en klass. Ett klick och världen är din campus. Ett klick och du får en-mot-en uppmärksamhet från framstående och engagerade lärare, och en öppen inbjudan till på och utanför campus program och aktiviteter som kan skräddarsys efter varje elevs föredragna schema. Ett klick och du kommer att börja din nya karriär.

Federal Consumer Disclosure information om detta program

Pacific College of Oriental Medicine är ackrediterat av den västra anslutningen av skolor och högskolor. Högskolan och alla sina program i San Diego är godkända av BPPE. Skolans MSTOM, MSAC (CH och NY), och DAOM (SD) program är ackrediterade av ACAOM.

Program undervisas på:
Engelska

Se 5 fler kurser från Pacific College of Oriental Medicine »

Denna kurs är Kombinerat online och på campus
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Pris
22,390 USD
Deadline
Efter plats
Efter datum
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag
Startdatum
Sept. 2019
Slutdatum
Sista anmälningsdag

Sept. 2019

Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum
Location
Sista anmälningsdag
Slutdatum