HEALTHCARESTUDIES

De bästa 3 studierna i medicin i dietist 2020

Kurser är en serie föreläsningar som bidrar vidare till en studerandes sökande efter lärande. Tillgänglig i en rad olika ämnesområden kan en kurs vara till nytta för en nuvarande professionell eller för studenter som vill överbrygga ett akademiskt gap.

Vad är kurser i dietetics? Detta är ett område av vetenskap som fokuserar på mat och hur det påverkar kroppen. Beroende på skolan finns det vanligtvis ett antal kurser som eleverna kan välja att ta. Dessa kan innefatta sensorisk utvärdering av mat, matkemi, neurovetenskap för att äta och dricka, näring för prestanda, toxikologi, livsmedelsmarknadsföring och principer för matteknik. Varje program varierar, men studenterna kan arbeta i ett laboratorium eller med patienter som en del av sin läroplan.

Studenter som studerar dietetics får en rad fördelar som kritiskt tänkande, analytisk och detaljorienterad kompetens. Dessa förmågor kan hjälpa eleverna att bli berättigade till ett högre betalande jobb eller kvalificera nuvarande yrkesverksamma för en kampanj.

En av fördelarna med att ta en kurs i dietetics är att det fördjupar en studerandes kunskaper inom området på kortare tid än ett examensarbete skulle. Detta bidrar ofta till att hålla undervisningskostnaderna lägre, vilket kan göra det möjligt för fler studenter att öka sin utbildning. Eleverna ska komma i kontakt med specifika skolor och fråga om kostnader.

Det finns många karriärer tillgängliga i dietetics, och det beror till stor del på studentens fokus på studier, annan utbildning och erfarenhet. Registrerad dietist är en populär jobbtitel och positioner kan hittas inom utbildning, forskning, folkhälsa, mat och näringshantering, media, företag, regering eller i klinisk miljö. Andra potentiella titlar inkluderar nutritionskonsult, matfotograf, vikthanteringsrådgivare och receptutvecklare.

Att använda denna online katalog är lätt och snabb. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

3 Resultat i dietist Filter

Kurs i naturlig hälsa (näring och kost)

International Career Institute
Kurser
<
Heltid
<
Deltid
Engelska
Internet

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen.

Läs mer

21 dagar att älska din kroppskurs

Of Course Learning
Kurser
<
Deltid
<
21 dagar
Engelska
Internet

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?! Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjälpa d ...

Läs mer

Kurs i näring

BAU International Academy of Rome
Kurser
<
Heltid
<
2 veckor
Engelska
Campusstudier

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring

Läs mer