Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa 3 studierna i medicin i dietist 2019/2020

Kurser är en serie föreläsningar som bidrar vidare till en studerandes sökande efter lärande. Tillgänglig i en rad olika ämnesområden kan en kurs vara till nytta för en nuvarande professionell eller för studenter som vill överbrygga ett akademiskt gap.

Vad är kurser i dietetics? Detta är ett område av vetenskap som fokuserar på mat och hur det påverkar kroppen. Beroende på skolan finns det vanligtvis ett antal kurser som eleverna kan välja att ta. Dessa kan innefatta sensorisk utvärdering av mat, matkemi, neurovetenskap för att äta och dricka, näring för prestanda, toxikologi, livsmedelsmarknadsföring och principer för matteknik. Varje program varierar, men studenterna kan arbeta i ett laboratorium eller med patienter som en del av sin läroplan.

Studenter som studerar dietetics får en rad fördelar som kritiskt tänkande, analytisk och detaljorienterad kompetens. Dessa förmågor kan hjälpa eleverna att bli berättigade till ett högre betalande jobb eller kvalificera nuvarande yrkesverksamma för en kampanj.

En av fördelarna med att ta en kurs i dietetics är att det fördjupar en studerandes kunskaper inom området på kortare tid än ett examensarbete skulle. Detta bidrar ofta till att hålla undervisningskostnaderna lägre, vilket kan göra det möjligt för fler studenter att öka sin utbildning. Eleverna ska komma i kontakt med specifika skolor och fråga om kostnader.

Det finns många karriärer tillgängliga i dietetics, och det beror till stor del på studentens fokus på studier, annan utbildning och erfarenhet. Registrerad dietist är en populär jobbtitel och positioner kan hittas inom utbildning, forskning, folkhälsa, mat och näringshantering, media, företag, regering eller i klinisk miljö. Andra potentiella titlar inkluderar nutritionskonsult, matfotograf, vikthanteringsrådgivare och receptutvecklare.

Att använda denna online katalog är lätt och snabb. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mer Läs mindre

3 Resultat i dietist

BAU International Academy of Rome

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring ... [+]

Kurs i näringDatum 1: 30 juni / 13 juli - Datum 2: 21 juli / 3 augusti

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring

Programmen delas upp i 2 sessioner

Vecka 1 Från 1 juli till 4 juli hålls på sjukhusen Massa och Carrara under överinseende av Dr. Prof. Angiolo Tagliagambe, den berömda italienska experten, professor och forskare inom cancer-radiokirurgi och 4,0 teknologier för cancerbehandling. Plenarsammanträden dedikerade till presentation och diskussion av fallstudier, bästa praxis och mest innovativa teknologier för kroppsmassevaluering och behandling av cancer i människans matsmältningssystem kommer att alterneras med rotationsbesök till krisenheterna som behandlar endokrinologi och metaboliska sjukdomar, klinisk och parenteral näring. I slutet av denna session kommer deltagarna att få ett deltagarbevis undertecknat av Dr. Tagliagambe.... [-]

Italien Massa
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
2 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska
Of Course Learning

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?! Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjä ... [+]

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?!

Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjälpa dig äta mindfully och utveckla en bättre relation med mat. Det kommer också att hjälpa dig att inse att du kan älska din kropp, och att det kommer att göra dig lyckligare om du gör.

Melodi kommer att hjälpa dig att vara fokuserad på att uppnå inte bara din idealvikt, men också en livslång vänskap med din kropp. Oavsett om du vill gärna gå ner i vikt eller bara vill må bra, är detta kursen för dig.

21-dagars resa som du kommer att inleda kan upprepas om och om igen när du behöver en boost av egenkärlek.... [-]

Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online
Öppen antagning
Engelska
Deltid
21 dagar
Internet
Läs mer på svenska
International Career Institute

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen. ... [+]

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen. Idag, eftersom fler och fler människor lever hektiska livsstil och har krävande karriärer, stress och sjukdom är alltid runt hörnet. ICI: s naturlig hälsa kurs noggrant utvecklats av näring och kost experter för att beväpna dig med kunskaper och färdigheter som behövs för att vara en trovärdig professionell inom området.

Kursupplägg Introduktion till Nutrition Ytterligare Concepts Nutrition Avancerade koncept till Nutrition BIOKEMI Human Nutrition Anatomi och fysiologi Rådgivning psykologi Fysisk Fitness, hälsa och välbefinnande Karriärmöjligheter ... [-]
Storbritannien london
Öppen antagning
Engelska
Heltid
Deltid
Internet
Läs mer på svenska