close

Filter

Visa resultat

De bästa 3 studierna i medicin i dietist 2020

Kurser är en serie föreläsningar som bidrar vidare till en studerandes sökande efter lärande. Tillgänglig i en rad olika ämnesområden kan en kurs vara till nytta för en nuvarande professionell eller för studenter som vill överbrygga ett akademiskt gap. Vad är kurser i dietetics? Detta är ett område av vetenskap som fokuserar på mat och hur det påverkar kroppen. Beroende på skola… Läs mer

Kurser är en serie föreläsningar som bidrar vidare till en studerandes sökande efter lärande. Tillgänglig i en rad olika ämnesområden kan en kurs vara till nytta för en nuvarande professionell eller för studenter som vill överbrygga ett akademiskt gap.

Vad är kurser i dietetics? Detta är ett område av vetenskap som fokuserar på mat och hur det påverkar kroppen. Beroende på skolan finns det vanligtvis ett antal kurser som eleverna kan välja att ta. Dessa kan innefatta sensorisk utvärdering av mat, matkemi, neurovetenskap för att äta och dricka, näring för prestanda, toxikologi, livsmedelsmarknadsföring och principer för matteknik. Varje program varierar, men studenterna kan arbeta i ett laboratorium eller med patienter som en del av sin läroplan.

Studenter som studerar dietetics får en rad fördelar som kritiskt tänkande, analytisk och detaljorienterad kompetens. Dessa förmågor kan hjälpa eleverna att bli berättigade till ett högre betalande jobb eller kvalificera nuvarande yrkesverksamma för en kampanj.

En av fördelarna med att ta en kurs i dietetics är att det fördjupar en studerandes kunskaper inom området på kortare tid än ett examensarbete skulle. Detta bidrar ofta till att hålla undervisningskostnaderna lägre, vilket kan göra det möjligt för fler studenter att öka sin utbildning. Eleverna ska komma i kontakt med specifika skolor och fråga om kostnader.

Det finns många karriärer tillgängliga i dietetics, och det beror till stor del på studentens fokus på studier, annan utbildning och erfarenhet. Registrerad dietist är en populär jobbtitel och positioner kan hittas inom utbildning, forskning, folkhälsa, mat och näringshantering, media, företag, regering eller i klinisk miljö. Andra potentiella titlar inkluderar nutritionskonsult, matfotograf, vikthanteringsrådgivare och receptutvecklare.

Att använda denna online katalog är lätt och snabb. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs mindre
Fler alternativ inom detta ämnesområde: 
format_list_bulleted Filter
International Career Institute
London, Storbritannien

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen.

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen. -
Kurser
Heltid
Deltid
Engelska
Internet
 
Of Course Learning
UK Online, Storbritannien +1 Mer

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?! Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjälpa d ... +

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?! Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjälpa dig äta mindfully och utveckla en bättre relation med mat. Det kommer också att hjälpa dig att inse att du kan älska din kropp, och att det kommer att göra dig lyckligare om du gör ... -
Kurser
Deltid
21 dagar
Engelska
Internet
 
BAU International Academy of Rome
Massa, Italien

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring -
Kurser
Heltid
2 veckor
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här