Kurs

Sök bland de mest populära studierna i medicin i hälsa 2018/2019

Studenter som är inskrivna vid universitet runt om i världen tar ofta kurser. En akademisk kurs varar en hel term, och den fokuserar vanligtvis på ett specifikt ämne. Kursen hjälper eleverna att erhålla de poäng som krävs för examen och förbereda sig för framtida arbetsmöjligheter.

Vad är en kurs i hälsa? Denna klass ger eleverna kunskap om hälsoområdet. Det finns en mängd olika hälsokurser tillgängliga. Vissa fokuserar på folkhälsa medan andra är mer vetenskapliga i naturen. Det finns också hälsokurser tillgängliga för studenter som är intresserade av karriär inom hälsovårdssektorn. Många grader kräver att eleverna lär sig om detta ämne, och vissa universitet erbjuder alternativ för distansutbildning för att tillgodose behoven hos studenter som arbetar och går i skolan.

En kurs i hälsa hjälper dig att få krediter mot examen och utrusta dig med användbar kunskap för arbetsplatsen. Kurser som är tillgängliga kan skilja sig åt i skolan, och ämnet är ofta användbart i verkliga inställningar. Många elever kan kvalificera sig för högre betalande jobb när de slutar skolan.

Kostnaden för en kurs varierar med varje skola. Det finns universitet runt om i landet som erbjuder klasser på hälsa, och de har sina egna avgifter för undervisning. Om du vill ha mer information om de specifika kostnaderna är det bäst att kontakta universitetet.

När eleverna slutfört kursen fortsätter de vanligtvis sin utbildning för att kvalificera sig för en examen. I rätt grad finns det ofta jobb på sjukvårdsområdet. Vissa arbetar som sjuksköterskor medan andra söker jobb i administrationen. Det är också vanligt att människor med en hälsobaserad bakgrund arbetar för regeringen eller forskningen.

 

För att lära dig mer om de olika kurser som finns, är det bäst att titta på nätet. Sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

Läs Mer

Pre-läkarprogrammet

University of Pittsburgh at Bradford
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Bradford

Intresserad av en karriär inom medicin? Tror du kanske vill vara en läkare? Nå, kommer du så småningom måste tjäna en medicine doktor eller doktor Osteopathic medicin grad. Men först behöver du en kandidatexamen. Du kan göra det på vårt campus. [+]

Pre-medicin Program

Program Beteckning: Pre-Professional

Program Kontakt: Dr Mary Mulcahy och Dr. David Merwine intresserad av en karriär inom medicin? Tror du kanske vill vara en läkare? Nå, kommer du så småningom måste tjäna en medicine doktor eller doktor Osteopathic medicin grad. Men först behöver du en kandidatexamen. Du kan göra det på vårt campus.

Medan du är här, kan du välja någon större. De flesta av våra elever som befinner sig i läkarutbildningen eller som nu läkarna huvudämne i biologi. När du tjänar en fyraårig examen, kan du ansöka om att läkarutbildningen.

Vi har ett avtal med Lake Erie College of Osteopathic Medicine i Erie, PA, som gör att du kan skriva in sina medicinska skolan efter bara tre år av grund kurser, så att du kan bli en läkare i ännu mindre tid. I varje fall, dessa avtal innebär att om du uppfyller vissa krav, kommer du automatiskt få tillträde till en av sina doktorandprogram.... [-]


Physiotherapy Foundation Programme

ONCAMPUS
Campusstudier Heltid 1 år January 2019 Storbritannien Cambridge

[+]

Reproduktionssystemet

Immunitet

Sjukdom

Energiflödet och biogeokemiska kretslopp

Matsmältningssystemet

Homeostas, njurar och lever

Cellandningen

Engelska krav

Om din språknivå är lägre än 4,0 IELTS eller motsvarande då erbjuder vi det engelska språket Preparation Programme (ELPP)

prov Tidtabell Kostnad och avgifter [-]

Internationell grundkurs i apoteket

INTO Manchester in partnership with The University of Manchester
Campusstudier Heltid 9 månader August 2019 Storbritannien Manchester

Förbered dig på din apoteksexamen vid University of Manchester med Internationell grundkurs i INTO Manchester i samarbete med University of Manchester. [+]

University of Manchester var det första brittiska universitetet som erbjuder apotekspraktik och rankas nu som nummer 6 i Förenade kungariket för farmaci och farmakologi (The Times och Sunday Times Good University Guide).

Varför ansöka om International Foundation-programmet? En garanterad villkorlig väg till år 1 på grundutbildningen vid University of Manchester (med förbehåll för att genomföra en intervju och ett online-test och uppfylla villkoren för erbjudandet). Ett kvalitetssäkrat, NCUK-ackrediterat program som erkänns av University of Manchester. Tillgång till en rad universitetets faciliteter, inklusive bibliotek i världsklass, sport och sociala faciliteter.

Kursalternativ finns... [-]


International Foundation in Pharmacy, Health and Life Sciences

University of East Anglia
Campusstudier Heltid 9 - 12 månader October 2018 Storbritannien Norwich

[+]

En tre dagers fältresa ger dig gott om möjligheter att arbeta tillsammans för att praktisera teori genom att analysera verkliga uppgifter som du samlar i flodutredningar och ekologiska studier.

[-]

Datoriserad medicinsk kontorshantering

OPMI Business School
Campusstudier Heltid 900 öppettider September 2018 Amerikas förenta stater New York

Programmet är utformat för att förbereda studenterna för att bli bekant med kliniska assistentfunktioner och administrativa och administrativa färdigheter relaterade till den primära rollen att tillhandahålla stödjande vårdtjänster i ett medicinskt kontor eller klinik. [+]

Programöversikt

Programmet är utformat för att förbereda studenterna för att bli bekant med kliniska assistentfunktioner och administrativa och administrativa färdigheter relaterade till den primära rollen att tillhandahålla stödjande vårdtjänster i ett medicinskt kontor eller klinik. Lärandet baseras på dagens hälsoutbildning och studenterna lär sig att behärska nuvarande teknik och resurser för att hantera ett medicinskt kontor. Studenterna ska också delta i studier för karriärberedning som kommunikationsförmåga, mänskliga relationer, professionalism, problemlösning och sysselsättningsstrategier. Efter avslutad studier i klassen ska studenterna genomföra praktikplatser där de kommer att placeras i ett medicinskt kontor för verklig tillämpning av färdigheter och träning. ... [-]


Berkeley International Study Program (Health and Society Track)

University of California, Berkeley
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Amerikas förenta stater Berkeley

Studenter som studerar hälsa kommer att vara glada att lära sig att det finns en ny studie utomlands möjlighet på det världsberömda University of California, Berkeley , nära San Francisco. Berkeley International Study Program (BISP) tar nu studentutnämningar från utvalda universitet i norge för att delta i UC Berkeley för en eller två terminer som börjar under hösten 2018 och våren 2019. [+]

Du kan studera hälsa på UC Berkeley för en eller två terminer

Studenter som studerar hälsa kommer att vara glada att lära sig att det finns en ny studie utomlands möjlighet på det världsberömda University of California, Berkeley , nära San Francisco. Berkeley International Study Program (BISP) erbjuder nu studenter möjlighet att delta i UC Berkeley för en eller två terminer som börjar under våren 2019 och därefter.

BISP spår i hälsa och samhälle erbjuder ett brett utbud av kurser som är relevanta för dem som studerar inom områden som hälso- och sjukvård, hälsostyrning, hälsoekonomi, idrottsmedicin, hälsoutbildning och folkhälsa.

Det kan till och med vara till nytta för studenter som har för avsikt att träna medicin, inklusive omvårdnad, även om normala kurser i naturvetenskap inte ingår i läroplanen.... [-]


Kurs i infektion, neurobiologi och genetik

Umeå University, Faculty of Science and Technology
Campusstudier Heltid 19 veckor August 2019 Sverige Umeå Skellefteå + 1 fler

De fristående kurser omfattar föreläsningar, seminarier och laborationer. Immunologi omfattar organisation och utveckling av immunsystemet, dess aktivering vid stimulering, de olika effektormekanismer involverade i medfödda [+]

Infektion, Neurobiologi, och genetik

De fristående kurser omfattar föreläsningar, seminarier och laborationer. Immunologi omfattar organisation och utveckling av immunsystemet, dess aktivering vid stimulering, de olika effektormekanismer involverade i medfödda och adaptiva immunsvar (cellulär och humoral immunitet), immunologiskt minne, tolerans mekanismer, transplantation immunologi, autoimmunitet, överkänslighet, immundefekter och de försvarsmekanismer mot olika patogener. Den Bakteriell fysiologi och patogenes naturligtvis kommer att lyfta fram spännande värld av bakterier. Det kommer att ge en inblick i bakteriell mångfald och några av deras särskiljande livsmiljöer. Det kommer att belysa i molekylär detalj regler hos mikrobiell anpassning till dessa olika miljöer. Det kommer att diskutera vilken roll horisontell genöverföring i bakteriell utveckling och förvärv av nya kodningspotential, såsom antibiotikaresistens. Kursen kommer att presentera det aktuella läget för kunskap om patogena mekanismer och allvarlig sjukdom som orsakar bakterier som använder dem. Detta kommer att innehålla en förklaring på molekylär nivå av olika patogena strategier som motilitet, biofilmer, quorum sensing, sekretionssystem, toxiner, vidhäftningsfaktorer och immun skatteflykt mekanismer. Mot bakgrund av utbredda antibiotikaresistens bland ledande bakteriella patogener, kommer nya anti-bakteriella behandling och förebyggande alternativ också tas upp. Den neurobiologi Kursen ger studenten fördjupade kunskaper om hur nervsystemet är organiserat och hur det fungerar för att förändra fysiologiska tillstånd av neuronala kretsar som ligger bakom uppkomsten av beteende. Således är nervsystemet utforskas på molekylär, cellulär, system och beteende nivåer. Den Genetics Kursen syftar till att ge kunskap om genetisk teori, metodik och analys. Syfte innefattar genetiska principer och de underliggande mekanismerna på molekylär nivå samt på de cellulära, organism och... [-]


Pre-arbetsterapi

International Accelerator
Campusstudier Heltid Deltid September 2018 Amerikas förenta stater Boston

Preprofessional studier i College of Applied Health Sciences är utformad för studenter som har för avsikt att fullfölja sin grundutbildning eller forskarutbildning i professionella program vår College. Preprofessional studenter är typiskt Kinesiology majors. Rådgivare för studenter i pre-arbetsterapi och pre-sjukgymnastik finns i College Office för student- och kontor avdelning. Eleverna uppmuntras också att delta i preadmission informationstillfällen som hålls varje månad inom OT och PT avdelningar. [+]

Preprofessional Studier: Pre-Arbetsterapi

Preprofessional studier i College of Applied Health Sciences är utformad för studenter som har för avsikt att fullfölja sin grundutbildning eller forskarutbildning i professionella program vår College. Preprofessional studenter är typiskt Kinesiology majors. Rådgivare för studenter i pre-arbetsterapi och pre-sjukgymnastik finns i College Office för student- och kontor avdelning. Eleverna uppmuntras också att delta i preadmission informationstillfällen som hålls varje månad inom OT och PT avdelningar.

Slutförande av krävs naturligtvis arbete eller uppnåendet av minimi medeltalet garanterar inte tillträde till ett professionellt program. Pre-OT och pre-PT studenter måste fylla alla krav för en kandidatexamen, bland annat en stor, förutom de preprofessional studier.... [-]


Accelererade massage terapi program

Canadian College Of Massage & Hydrotherapy
Campusstudier Heltid 16 månader January 2019 Kanada Toronto Cambridge Halifax Regional Municipality + 2 fler

Om du är en prospektiv student söker ett mer lämpligt schema och önskar ta vårt MT Diploma Program i en förkortad tidsram kan det här alternativet vara för dig. Det accelererade programmet erbjuder samma högkvalitativa läroplan och exceptionell instruktion på kortare tid utan de raster som erbjuds i 21-månadersprogrammet. [+]

Om du är en prospektiv student söker ett mer lämpligt schema och önskar ta vårt MT Diploma Program i en förkortad tidsram kan det här alternativet vara för dig. Det accelererade programmet erbjuder samma högkvalitativa läroplan och exceptionell instruktion på kortare tid utan de raster som erbjuds i 21-månadersprogrammet.

Semesteröversikt

Termin 1

I början av vårt 2218-timmars kompetensbaserade program introduceras studenterna till muskuloskeletala anatomi, inklusive palpation och kinesiologi, som utgör kärnkompetensbasen för massage terapeuter. Dessutom börjar eleverna att lära sig de massage- och bedömningsförmåga som krävs för att starta klinisk praxis. Slutligen stöder de ämnen som gäller etik, professionalism och kommunikation inom det terapeutiska förhållandet dem att förstå och uppfylla sin roll som vårdpersonal.... [-]


Graduate Pathway i hälsoinformatik

George Mason University
Campusstudier Heltid 1 - 2 terminer January 2019 Amerikas förenta stater Fairfax

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i hälsoinformatik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial. Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression". [+]

Studenter som lyckats genomföra ett INTO Mason Graduate Pathway program i hälsoinformatik, är försäkrade progression till ett Mason-examenprogram vid inlämning av ytterligare nödvändiga ansökningsmaterial.

Efter ett framgångsrikt slutförande av ett INTO Mason Pathway program och uppfyller universitetets krav på kandidatexamen, kan du komma in på din andra terminstudie på George Mason University . Denna övergång från ett INTO Mason Pathway program till ett universitetsutbildning kallas "progression".

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

34-39 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway28-33 kredit timmar kvar i en examen

1-Termin:

34-39 kredit timmarsprogram6 kredit timmar gäller från Pathway28-33 kredit timmar kvar i en examenKursfunktionerUtveckla dina kunskaper och färdigheter genom aktivt lärande i ditt valda ämnesområde.Garanterad universitetsplacering för alla framgångsrika studenter.Anpassa till studier i USA med ett starkt fokus på studie- och forskningsfärdigheter.Förbättra din engelska nivå och utveckla vokabulären för ditt valda examensämne.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-2 terminerStartdatum: 2019: januari, augusti; 2020: januariAvgifter: Från $ 21,150Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 15Utmärkelse: Detta program leder till en civilingenjör i hälsoinformatik vid George Mason University .Kursalternativ:1-Termin2-TerminIngångskrav... [-]

Fördjupningskurs på sjukhus administration och health management

FGV
Campusstudier Deltid 3 - 4 terminer February 2019 Brasilien São Paulo

Den CEAHS - specialkurs i Hospital Administration och sjukvårdssystemen - är en bemärkelse magisterexamen, erkänd som en världsklass MBA från AMBA (Association of MBA) vänd yrkesverksamma som är intresserade av att utöka sina färdigheter och kunskaper om förvaltningen av hälso- och sjukvårdssektorn. [+]

om CEAHS

Den CEAHS - specialkurs i Hospital Administration och sjukvårdssystemen - är en bemärkelse magisterexamen, erkänd som en världsklass MBA från AMBA (Association of MBA) vänd yrkesverksamma som är intresserade av att utöka sina färdigheter och kunskaper om förvaltningen av hälso- och sjukvårdssektorn.

allmän information

I 1: a halvlek 2018 kommer två CEAHS klasserna att erbjudas med början i februari:

Klass 2: a till 4: e måndag Klass 6: e och lördag

Varaktighet

Klass 2: a till 4: e söndag: 3 terminer (en halv ett år och) Klass 6: e och lördag: 4 terminer (2 år)

Class Schedule

Klass 2: a till 4: e fredag ​​- 19h till 22h40m 6: e klass lördag - 6 söndag: 15h till 22h40 / lördag: 9:00 till 17h40 (klasserna var fjortonde dag) ... [-]

Internationellt år ett i folkhälsan

The University of Alabama at Birmingham
Campusstudier Heltid 1 - 3 terminer January 2019 Amerikas förenta stater Birmingham

Internationellt år ett i folkhälsan kommer att förbereda dig för att komma in på nästa term av en kandidatexamen på The University of Alabama at Birmingham . Efter att du har lyckats slutföra Pathway programmet, är du garanterad att skriva in din nästa termin av studien. Övergången till universitetet från ett INTO-program kallas progression. [+]

Internationellt år ett i folkhälsan kommer att förbereda dig för att komma in på nästa term av en kandidatexamen på The University of Alabama at Birmingham . Efter att du har lyckats slutföra Pathway programmet, är du garanterad att skriva in din nästa termin av studien. Övergången till universitetet från ett INTO-program kallas progression.

Gradprogram Komponenter:

2-Termin:

120 kredit timmarsprogram32 kredit timmar gäller från Pathway88 kredit timmar kvar i en grad

1-Termin:

120 kredit timmarsprogram16 kredit timmar gäller från Pathway104 kredit timmar kvar i en gradKursfunktionerBörja tjäna krediter mot din examen även om du inte uppfyller de akademiska och engelska kraven för direkt inresa.Få ytterligare stöd för att lyckas med ditt första år på ett universitet i USA.Graduate i samma tid som inhemska studenter.Mindre klassstorlekar tillåter dig att spendera mer tid med dina lärare.Utveckla kunskap och färdigheter för din examen genom din valda Pathway .Viktiga kursfaktaKurslängd: 1-3 SemesterStartdatum: 2019: januari, maj, augusti; 2020: januari, majAvgifter: Från $ 14,030Klass timmar: 9-13 timmar per veckaKlassstorlek: 14Utmärkelse: Detta program leder till kandidatexamen i folkhälsa vid The University of Alabama at Birmingham .Kursalternativ:1-Termin2-Termin3-TerminIngångskrav... [-]

Ultraljudsteknik

ATI College
Campusstudier Heltid Deltid 18 - 27 månader September 2018 Amerikas förenta stater Norwalk Los Angeles + 2 fler

Målen för ultraljudsteknikerprogrammet är att träna studenter för att bli professionell sonograf inom medicinsk fält, för att nå utveckla interpersonell skicklighet i samverkan med patient- och medicinsk administrativ, att träna med hjälp av ljudvågor för att producera bild av människokroppen under undersökningsförfarandet, för att hjälpa för att förbättra möjligheten att utöva en adekvat patientvård, för att säkerställa att eleverna har förmåga att hantera högkvalitativ bild med optimal information till diagnosprocessen och att ge förståelse, medicinsk förmåga, problemlösningsförmåga att arbeta inom sonografibesättning. [+]

Målen för ultraljudsteknikerprogrammet är att träna studenter för att bli professionell sonograf inom medicinsk fält, för att nå utveckla interpersonell skicklighet i samverkan med patient- och medicinsk administrativ, att träna med hjälp av ljudvågor för att producera bild av människokroppen under undersökningsförfarandet, för att hjälpa för att förbättra möjligheten att utöva en adekvat patientvård, för att säkerställa att eleverna har förmåga att hantera högkvalitativ bild med optimal information till diagnosprocessen och att ge förståelse, medicinsk förmåga, problemlösningsförmåga att arbeta inom sonografibesättning.

Vad gör en ultraljudstekniker?... [-]


Sommarpsykologi och socialt beteendekurs i Kalifornien

University of California, Irvine - Summer Session
Campusstudier Heltid 6 - 12 veckor June 2019 Amerikas förenta stater Irvine

Studera utomlands i hjärtat av södra Kalifornien i sommar, bara några minuter från stränderna i vackra Orange County! [+]

Sommarpsykologi och socialt beteendekurs i KalifornienS1 PSY BEH 9 Introduktion till psykologiS1 PSY BEH 11A Psychology FundamentalsS1 PSY BEH 11B Psychology FundamentalsS1 PSY BEH 11C Psychology FundamentalsS1 PSY BEH 104S Socialt djur: En introduktion till socialpsykologiS1 PSY BEH 140H The Hardiness Approach för stresshanteringS1 PSY BEH 155C BarnterapierS1 PSY BEH 179S KulturpsykologiS2 PSY BEH 9 Introduktion till psykologiS2 PSY BEH 11A Psychology FundamentalsS2 PSY BEH 11B Psychology FundamentalsS2 PSY BEH 102C onormal psykologiS2 PSY BEH 103H HälsopsykologiS2 PSY BEH 118D Mänsklig sexualitetS2 PSY BEH 150C Klinisk psykologiS2 PSY BEH 171S MiljöpsykologiVarför studera vid UCI?

UC Irvine kombinerar styrkorna i ett stort, dynamiskt forskningsuniversitet med den vänliga känslan av ett litet högskola och otroligt bounty av en oförliknbar södra Kalifornien plats. Sommar session erbjuder över 800 kurser i 70 akademiska discipliner. Eleverna tar kurser ledda av världsberömd fakultet och bor och studerar med amerikanska studenter. Som besökande student har du möjlighet att välja kurser som hjälper dig att uppfylla kraven på ditt hem universitet eller kurser bara för intresse.... [-]


Clinical Research as an Alternative to a Master’s in Psychology

Clinical Research Fastrack
Online och Campus-kombinerat Heltid 4 veckor September 2018 Amerikas förenta stater Scottsdale

Klinisk forskning är processen att köra FDA-kliniska prövningar för att bestämma säkerheten och effektiviteten hos ett läkemedel, medicinsk apparat, diagnostisk eller annan terapi. [+]

Vad är klinisk forskning?

[-]