Kurs i Portugal

De mest populära kurserna i medicin i Portugal 2019

Master

Akademiska kurser är frittstående enheter erbjuds inom olika ämnesområden. Genom att ta en serie kurser inom ett visst ämne kan studenterna jobba sig fram till ett certifikat eller en examen inom sitt intresseområde.

Portugal officiellt Portugal är ett land som ligger i sydvästra Europa på Iberiska halvön. Portugal är 900 år gammal, och även om den har ett relativt litet område, spelade det en avgörande roll i världshistorien. Universidade do Porto är mest populär av utlänningar som består av 11% internationella studenter.

Studier i medicin i Portugal

Läs Mer

GSP

AESE – School for Management and Business
Campusstudier Deltid October 2019 Portugal Lisbon Porto

Sjukvård Uppsökande är grunden för ett hälsosystem som är både human, prisvärd, hållbar och kvalitet. Den "tysta revolution" som skett i denna sektor ... [+]

GSP

&nbsp

Sjukvård Uppsökande är grunden för ett hälsosystem som är både human, prisvärd, hållbar och kvalitet.

&nbsp

Den "tysta revolution" som skett i denna sektor, å ena sidan lanserar hälsovinster för befolkningen, klagar över sina ledares ledaregenskaper, mobilisering och samordning av team, återhållsam användning av resurser, kontinuerlig förbättring av kvaliteten på omsorg och öppenhet i styret.

&nbsp

Medvetna om behovet av att ge nuvarande ledare hälsa Units Närhet av chefskompetens för att ge dem möjlighet att på ett säkert sätt möta de utmaningar och stränghet som har komplexa och varierande på, EASA, School of Management och Business, vare sig de är positiva till denna sektor sitt kunnande i riktning mot människor och organisationer, konsoliderade under mer än 25 år s erfarenhet av utbildning av ledare. ... [-]