HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa 9 studierna i medicin i Näringslära 2019/2020

Kurser är normalt tillgängliga för studenter som har avslutat en gymnasieutbildning. En av fördelarna med att registrera sig i en kurs är det flexibla schemaläggning och den relativt korta varaktigheten av tiden. Kurser erbjuder en solid grund som eleverna kan förbättra sin karriär eller främja sina avancerade studier.

Du kanske undrar, vad är en kurs i näringslära? En kurs i nutrition ger en inledande översikt över alla ämnen med anknytning till hälsa och välbefinnande genom mat. Näring själv är processen att tillhandahålla celler med livsuppehållande näringsämnen. Därför kommer kursen att omfatta vetenskapen bakom dessa grundläggande processer på cellnivå. Men en annan aspekt av att vara en nutritionist lära sig att interagera med kunder, så det blir några fokus på gemensamt arbete samt. Folkhälsa, biologi, mikrobiologi och kemi är oftast också krävs för att slutföra ett program i näringslära.

Studenterna kommer att få värdefull information om samhällsvetenskap och hållbara teorier. Med dessa kunskaper, är examen från ett program positionerat för att ta emot högre lön och bättre arbetstillfällen.

Kurser i kost kan variera beroende på programmets löptid och där skolan är belägen. Därför kan kostnaden variera beroende på dessa faktorer. Var noga med att kontakta kontoret för antagning att lära sig mer om de ekonomiska krav i programmet.

Examen från en kurs i kost kan leda till ett brett spektrum av karriärmöjligheter. Dietister har en utmanande och givande jobb och söks ofta genom allmänna medicinska och kirurgiska sjukhus, öppenvård vårdcentraler, omvårdnad anläggningar, special matservice och lokala regeringsprogram. Hälsa och gym och privat praktik är vägar som många dietister tar också.

Kurser i nutrition erbjuds runt om i världen och för ökad bekvämlighet, kan tas på nätet. Denna flexibilitet är idealiskt för personer med en styv schema. Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten form.

9 Resultat i Näringslära Filter

Kurs i näring

BAU International Academy of Rome
Campusstudier Heltid 2 veckor Kontakt Skolan Italien Massa

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring

Sommarkurs: Globala utmaningar för livsmedelssäkerhet

SOAS Summer School
Campusstudier Heltid 3 veckor Kontakt Skolan Storbritannien london

Kursen är utformad för studenter och utövare intresserade av att få kunskap om mat, näring och hälsa i låg- och medelinkomstländer (LMIC). Kursen kommer att erbjuda teoretiska aspekter kombinerat med fallstudier och metoder för att börja närma sig komplexa aspekter av livsmedelssystem, undernäring och hälsa i LMICs

Näring

Linguistic Horizons
Campusstudier Heltid 2 - 24 veckor September 2020 Peru Cusco

Lär dig om holistisk näring och naturmedicin i Incas Sacred Valley, Peru. Detta program är utformat för dem som är intresserade av att få en bättre förståelse för mat som medicin, växtbaserad medicin, CAM och näring.

21 dagar att älska din kroppskurs

Of Course Learning
Internet Deltid 21 dagar Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 2 fler

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?! Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjälpa dig äta mindfully och utveckla en bättre relation med mat. Det kommer också att hjälpa dig att inse att du kan älska din kropp, och att det kommer att göra dig lyckligare om du gör ...

Medicinsk kontorspersonal, hälsa och nutrition kurs

Beppu Mizobe Gakuen College
Campusstudier Heltid 2 år April 2020 Japan Beppu

Kursen kommer att expandera på möjligheterna för studenter som vill bli certifierade dietister och legitimerad läkare kontorspersonal. Dessa studenter skulle kunna använda sina specialkunskaper och färdigheter som dietister och ge kostråd till patienter medan du arbetar i en medicinsk kontor inställning.

Kost och hälsa utbildning kurs

Beppu Mizobe Gakuen College
Campusstudier Heltid 2 år April 2020 Japan Beppu

Studenterna kommer att sträva efter att bli dietister som kan omsättas i praktiken de kunskaper som förvärvats från en utbildning inriktad på att bevara och förbättra hälsan. Akademiker i denna kurs fortsätter att arbeta på sjukhus och välfärdsinrättningar, men det finns de som går vidare till anställning på daghem och förskolor som dietister som kan undervisa barn om kost och hälsa.

Expert på ätstörningar och övervikt

Escuela Europea de Salud
Internet Deltid 2 - 6 månader September 2020 Spanien madrid

Utbildningen kommer att ske helt i distansläge genom att ge studenten materialet publiceras i bokformat (IFBN Kulturdepartementet, personlig pocket) och i pdf-format i en pendrive med en tablett eller laptop (val) och Bedömningen kommer att aktiveras plattform för att återspegla effekten av interaktioner mellan handledare och elev / a, vilket återspeglas i ...

Kurs i naturlig hälsa (näring och kost)

International Career Institute
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien london

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen.

Vårterminen i näringslära

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 5 månader Kontakt Skolan Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan paris + 2 fler

Vårterminen i Nutritional Science handlar om att förstå de komplexa sambanden mellan mat, matvanor och hälsa för människan, som en folkhälsofråga. Läroplanen omfattar människans fysiologi kurser, näring, nutrigenomik och nutraceuticals med fokus på kost och Europa och Medelhavsområdet hälsa.