HEALTHCARESTUDIES

Sök bland kurser i medicin i Näringslära i Japan

Studenter kan välja individuella kurser som passar deras intressen. Man kan också välja att gp en samling kurser för att på så sätt uppnå specifika mål, såsom att förbättra sina yrkeskunskaper, skaffa sig en ny karriär eller få ett certifikat eller en examen.

Studien av näring kan fokusera på hur man förbereder hälsosam mat, vilka kostvanor kan orsaka sjukdomar eller hur man lagrar olika typer av livsmedel. Studien av hur livsmedel påverkar människor kan vara till nytta för nutritionists, hälsa bloggare eller personliga tränare.

Japan har en av de starkt integrerade system för högre utbildning i Asien. Japans inställning till naturvetenskap och teknik är högt värderade alltså deras utbildningsnivå mycket strukturerad från barndomen till primär genom sekundära till tertiära nivåerna. Med 126 miljoner människor som bor i Japan har ett kulturellt rik miljö. Greater Tokyo-området är det största storstadsområdet i världen, med över 30 miljoner invånare.

Kurs i Näringslära i Japan

2 Resultat i Näringslära, Japan Filter

Kost och hälsa utbildning kurs

Beppu Mizobe Gakuen College
Kurser
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Studenterna kommer att sträva efter att bli dietister som kan omsättas i praktiken de kunskaper som förvärvats från en utbildning inriktad på att bevara och förbättra hälsan. ...

Läs mer

Medicinsk kontorspersonal, hälsa och nutrition kurs

Beppu Mizobe Gakuen College
Kurser
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Kursen kommer att expandera på möjligheterna för studenter som vill bli certifierade dietister och legitimerad läkare kontorspersonal. Dessa studenter skulle kunna använda sin ...

Läs mer