HEALTHCARESTUDIES.SE

Sök bland kurser i medicin i Näringslära i Frankrike

Akademiska kurser är frittstående enheter erbjuds inom olika ämnesområden. Genom att ta en serie kurser inom ett visst ämne kan studenterna jobba sig fram till ett certifikat eller en examen inom sitt intresseområde.

Nutrition är den gren av vetenskap som behandlar de näringsämnen som behövs för korrekt mänsklig tillväxt. Studenter som studerar näring kan fortsätta att bli dietister eller nutritionister på medicinska institutioner eller i forskning, journalistik eller utbildning.

Frankrike erbjuder en superb högskolesystemet att inte bara medborgarna utan även utlänningar. Landet 's dynamiska kultur lockar utländska studenter och de som är intresserade av att fullfölja internationella kurser. Frankrike har en tradition av vetenskaplig och teknisk innovation. Detta säkerställer att forskare fullt ut utnyttja sin kreativitet.

Kurs i Näringslära i Frankrike

1 Resultat i Näringslära, Frankrike Filter

Vårterminen i näringslära

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 5 månader Kontakt Skolan Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan paris + 2 fler

Vårterminen i Nutritional Science handlar om att förstå de komplexa sambanden mellan mat, matvanor och hälsa för människan, som en folkhälsofråga. Läroplanen omfattar människans fysiologi kurser, näring, nutrigenomik och nutraceuticals med fokus på kost och Europa och Medelhavsområdet hälsa.