HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära studierna i medicin i Näringslära Europa 2019/2020

Kurser erbjuds i många olika kategorier. Några populära områden är bland annat språk, luftfart, ekonomi, företagsekonomi, management, konst, teknik och förberedelser till antagningstest. Dessa kurser kan hjälpa till bygga upp färdigheter eller leda till en ny karriär eller hobby.

Studien av näring kan fokusera på hur man förbereder hälsosam mat, vilka kostvanor kan orsaka sjukdomar eller hur man lagrar olika typer av livsmedel. Studien av hur livsmedel påverkar människor kan vara till nytta för nutritionists, hälsa bloggare eller personliga tränare.

Europa är den sjätte största kontinenten och omfattar 47 länder och diverse beroenden, öar och territorier. Det gränsar till Medelhavet i söder, Asien i öster, och Atlanten i väster.

Kurs i Näringslära Europa

6 Resultat i Näringslära, Europa Filter

Kurs i näring

BAU International Academy of Rome
Campusstudier Heltid 2 veckor Kontakt Skolan Italien Massa

I år BAU ROME Sommarprogrammet för näring

Sommarkurs: Globala utmaningar för livsmedelssäkerhet

SOAS Summer School
Campusstudier Heltid 3 veckor Kontakt Skolan Storbritannien london

Kursen är utformad för studenter och utövare intresserade av att få kunskap om mat, näring och hälsa i låg- och medelinkomstländer (LMIC). Kursen kommer att erbjuda teoretiska aspekter kombinerat med fallstudier och metoder för att börja närma sig komplexa aspekter av livsmedelssystem, undernäring och hälsa i LMICs

21 dagar att älska din kroppskurs

Of Course Learning
Internet Deltid 21 dagar Öppen antagning Storbritannien UK Online Amerikas förenta stater USA Online + 2 fler

Har du fruktar att titta i spegeln varje morgon? Skulle du vara lyckligare om du kunde göra det och le ?! Om svaret är "ja" så är resan för dig. Denna kurs kommer att hjälpa dig äta mindfully och utveckla en bättre relation med mat. Det kommer också att hjälpa dig att inse att du kan älska din kropp, och att det kommer att göra dig lyckligare om du gör ...

Expert på ätstörningar och övervikt

Escuela Europea de Salud
Internet Deltid 2 - 6 månader September 2020 Spanien madrid

Utbildningen kommer att ske helt i distansläge genom att ge studenten materialet publiceras i bokformat (IFBN Kulturdepartementet, personlig pocket) och i pdf-format i en pendrive med en tablett eller laptop (val) och Bedömningen kommer att aktiveras plattform för att återspegla effekten av interaktioner mellan handledare och elev / a, vilket återspeglas i ...

Kurs i naturlig hälsa (näring och kost)

International Career Institute
Internet Heltid Deltid Öppen antagning Storbritannien london

En karriär inom naturlig hälsa kommer aldrig att gå ur stil eftersom vad du kommer att ta hand om är allas bästa investering - kroppen.

Vårterminen i näringslära

UniLaSalle
Campusstudier Heltid 5 månader Kontakt Skolan Frankrike Beauvais Mont-Saint-Aignan paris + 2 fler

Vårterminen i Nutritional Science handlar om att förstå de komplexa sambanden mellan mat, matvanor och hälsa för människan, som en folkhälsofråga. Läroplanen omfattar människans fysiologi kurser, näring, nutrigenomik och nutraceuticals med fokus på kost och Europa och Medelhavsområdet hälsa.