HEALTHCARESTUDIES

De mest populära studierna i medicin i Näringslära i Asien 2020

Studenter kan välja individuella kurser som passar deras intressen. Man kan också välja att gp en samling kurser för att på så sätt uppnå specifika mål, såsom att förbättra sina yrkeskunskaper, skaffa sig en ny karriär eller få ett certifikat eller en examen.

Nutrition är studien av hur substanser i livsmedel är relaterade till tillväxt, hälsa, sjukdom, reproduktion och underhåll av människans liv. Studenter kan lära sig om katabolism, assimilering, intag, absorption, biosyntes och utsöndring under denna utbildningsväg.

Asien är världens 's största och folkrikaste världsdel, som ligger främst i de östra och norra halvklotet. Det täcker 8,7% av jordens 's totala yta och omfattar 30% av sin landyta.

Kurs i Näringslära i Asien

2 Resultat i Näringslära, Asien Filter

Kost och hälsa utbildning kurs

Beppu Mizobe Gakuen College
Kurser
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Studenterna kommer att sträva efter att bli dietister som kan omsättas i praktiken de kunskaper som förvärvats från en utbildning inriktad på att bevara och förbättra hälsan. ...

Läs mer

Medicinsk kontorspersonal, hälsa och nutrition kurs

Beppu Mizobe Gakuen College
Kurser
<
Heltid
<
2 år
Engelska
Campusstudier

Kursen kommer att expandera på möjligheterna för studenter som vill bli certifierade dietister och legitimerad läkare kontorspersonal. Dessa studenter skulle kunna använda sin ...

Läs mer