HEALTHCARESTUDIES.SE

De bästa studierna i medicin i Livsmedelsvetenskap 2019/2020

En kurs kan tjäna flera syften. Erbjuds online eller under sommaren, ta en kurs kan lämpligen uppfylla ett obligatoriskt läroplan, men det är också ett bra sätt för nuvarande yrkesverksamma att fortsätta sina avancerade studier.

Vad är en kurs i livsmedelsvetenskap? Denna kurs gräver i make-up av livsmedel, såsom livsmedelskemi, proteiner, fett och kolhydrater. Andra ämnen kan inkludera nutrition, livsmedel, sensoriska aspekten av smak och mikrobiologi. Studenterna kommer ofta lära en hel del information i en kort tid och kommer att förberedas för vidare studier i ämnet. Vissa program kan erbjuda specialitet livsmedelsvetenskapliga kurser som livsmedelssäkerhet och sanitet, tillverkning, marknadsföring eller tillämpad näringslära.

Ta en kurs i livsmedelsvetenskap är fördelaktigt att studenterna får kunskaper som kommer att förbereda dem för mer avancerade studier. Doktorander kommer också att vidareutveckla deras specialitet fokus för att hjälpa dem att förbättra sina karriärmöjligheter.

Många faktorer kan påverka kostnaden för att delta i högskolan. Den internationella placering och längden på det särskilda programmet är stora bestämningsfaktorer. Allvarliga studenter bör forskning och kontakta sina skolor av intresse att ta reda på om undervisning och avgifter.

Studenter som fokuserar på livsmedelsvetenskap har en mängd olika karriärvägar som de kan välja att fullfölja. En grundexamen kan förbereda studenterna för en karriär inom livsmedelsindustrin såsom forskning eller tillverkning. Forskarstuderande har fler möjligheter i kvalitetssäkring och kontroll, livsmedelsförädling och produktion, produktutveckling, marknadsföring och försäljning av livsmedel, livsmedelslagstiftning reglering och tillsyn, och mat vetenskaplig forskning. Arbetsgivarna kan hittas i företag, privata eller offentliga sektorn.

Det är lätt att undersöka och jämföra olika skolor när du använder vår omfattande online-databas.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

1 Resultat i Livsmedelsvetenskap Filter

Sommarkurs: Globala utmaningar för livsmedelssäkerhet

SOAS Summer School
Campusstudier Heltid 3 veckor Kontakt Skolan Storbritannien london

Kursen är utformad för studenter och utövare intresserade av att få kunskap om mat, näring och hälsa i låg- och medelinkomstländer (LMIC). Kursen kommer att erbjuda teoretiska aspekter kombinerat med fallstudier och metoder för att börja närma sig komplexa aspekter av livsmedelssystem, undernäring och hälsa i LMICs