Filter
Kurser
Studietyp: Alla Tempo: Alla

De bästa studierna i medicin i Livsmedelsvetenskap 2019/2020

En kurs kan tjäna flera syften. Erbjuds online eller under sommaren, ta en kurs kan lämpligen uppfylla ett obligatoriskt läroplan, men det är också ett bra sätt för nuvarande yrkesverksamma att fortsätta sina avancerade studier.

Vad är en kurs i livsmedelsvetenskap? Denna kurs gräver i make-up av livsmedel, såsom livsmedelskemi, proteiner, fett och kolhydrater. Andra ämnen kan inkludera nutrition, livsmedel, sensoriska aspekten av smak och mikrobiologi. Studenterna kommer ofta lära en hel del information i en kort tid och kommer att förberedas för vidare studier i ämnet. Vissa program kan erbjuda specialitet livsmedelsvetenskapliga kurser som livsmedelssäkerhet och sanitet, tillverkning, marknadsföring eller tillämpad näringslära.

Ta en kurs i livsmedelsvetenskap är fördelaktigt att studenterna får kunskaper som kommer att förbereda dem för mer avancerade studier. Doktorander kommer också att vidareutveckla deras specialitet fokus för att hjälpa dem att förbättra sina karriärmöjligheter.

Många faktorer kan påverka kostnaden för att delta i högskolan. Den internationella placering och längden på det särskilda programmet är stora bestämningsfaktorer. Allvarliga studenter bör forskning och kontakta sina skolor av intresse att ta reda på om undervisning och avgifter.

Studenter som fokuserar på livsmedelsvetenskap har en mängd olika karriärvägar som de kan välja att fullfölja. En grundexamen kan förbereda studenterna för en karriär inom livsmedelsindustrin såsom forskning eller tillverkning. Forskarstuderande har fler möjligheter i kvalitetssäkring och kontroll, livsmedelsförädling och produktion, produktutveckling, marknadsföring och försäljning av livsmedel, livsmedelslagstiftning reglering och tillsyn, och mat vetenskaplig forskning. Arbetsgivarna kan hittas i företag, privata eller offentliga sektorn.

Det är lätt att undersöka och jämföra olika skolor när du använder vår omfattande online-databas.Sök efter ditt program nedan och kontakt direkt upptagande kontor skola ditt val genom att fylla i täten formen.

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Livsmedelsvetenskap

SOAS Summer School

Kursen är utformad för studenter och utövare intresserade av att få kunskap om mat, näring och hälsa i låg- och medelinkomstländer (LMIC). Kursen kommer att erbjuda teore ... [+]

Programbeskrivning

Kursen är utformad för studenter och utövare intresserade av att få kunskap om mat, näring och hälsa i låg- och medelinkomstländer (LMIC). Kursen kommer att omfatta tre nyckelområden:

Globala livsmedels-, nutrition- och hälsorelaterade utmaningar mot låg- och medelinkomstländer.Svar på hunger, undernäring och dålig hälsaViktiga aspekter av förändring av livsmedelssystem och livsmedelspolitik;

Kursen kommer att erbjuda teoretiska aspekter kombinerat med fallstudier och metoder för att börja närma sig komplexa aspekter av livsmedelssystem, undernäring och hälsa i LMIC. Den syftar till att ge kunskap om grundläggande debatter inom dessa områden av studier och beslutsfattande och avgörande för att stimulera kritiskt tänkande kring dessa frågor. Innehållet bygger på en rad disciplinära perspektiv, såsom politisk ekonomi, näringsvetenskap och antropologi. Kursen kräver inte att eleverna har tidigare behörigheter i ekonomi.... [-]

Storbritannien london
Kontakt Skolan
Engelska
Heltid
3 veckor
Campusstudier
Läs mer på svenska