close

Filter

Visa resultat

De mest populära studierna i medicin på internet i Dublin i Irland 2021/2022

Akademiska kurser är frittstående enheter erbjuds inom olika ämnesområden. Genom att ta en serie kurser inom ett visst ämne kan studenterna jobba sig fram till ett certifikat eller en examen inom sitt intresseområde.På andra sidan Atlanten, har diskussionen om online-kurser och deras potential för att omstrukturera den högre utbildningen pågått under en tid. Kurser är uppbyggda som vec… Läs mer

Akademiska kurser är frittstående enheter erbjuds inom olika ämnesområden. Genom att ta en serie kurser inom ett visst ämne kan studenterna jobba sig fram till ett certifikat eller en examen inom sitt intresseområde.

På andra sidan Atlanten, har diskussionen om online-kurser och deras potential för att omstrukturera den högre utbildningen pågått under en tid. Kurser är uppbyggda som veckovis online konferenser, kommunikation med kursens lärare och andra elever sker i en virtuell inlärningsmiljö. De online-kurser är avsedda att passa runt din kalender, du tillgång till kursen när det är lämpligt för dig.

Irland genomförde nyligen en lag som stadgar alla studerande inom universitetsutbildning för att ansöka om statliga lån för att låta dem nå sina högre akademiska drömmar. Första officiella språket är irländsk, även känd som iriska, men engelska (det andra officiella språket) används mer allmänt. Den nationella huvudstad är Dublin. Irland är känt för att fira Saint Patricks Day (17 mars) över hela världen.

Dublin, som är från Leinster provinsen, är ett modernt centrum för utbildningsinstitutioner som är kända för kvalitet på utbildningen. Denna stad har stor kulturell betydelse. Det finns tre stora universiteten till utbildning asylsökande: The University of Dublin, National University of Ireland och Dublin City University.

Kurs på internet i Dublin i Irland

Läs mindre
$format_list_bulleted Filter
Sortera efter:
  • Populärt Senaste Titel
  • Populärt
  • Senaste
  • Titel
FutureLearn
Dublin, Irland

Upptäck hur fysisk träning kan hjälpa patienter, inklusive de med hjärt-kärlsjukdom, psykiska problem och cancer.

Upptäck hur fysisk träning kan hjälpa patienter, inklusive de med hjärt-kärlsjukdom, psykiska problem och cancer. -
Kurser
Deltid
2 veckor
Engelska
Internet
 
FutureLearn
Dublin, Irland

Lär dig hur du tar hand om din fysiska och psykiska hälsa efter att du har fött och känner dig stöd under postpartum perioden.

Lär dig hur du tar hand om din fysiska och psykiska hälsa efter att du har fött och känner dig stöd under postpartum perioden. -
Kurser
Deltid
4 veckor
Engelska
Internet