HEALTHCARESTUDIES.SE

De mest populära studierna i medicin i Dermatologisk medicin Europa 2020

Kurser erbjuds i många olika kategorier. Några populära områden är bland annat språk, luftfart, ekonomi, företagsekonomi, management, konst, teknik och förberedelser till antagningstest. Dessa kurser kan hjälpa till bygga upp färdigheter eller leda till en ny karriär eller hobby.

Sammanlagt finns det över 4000 lärosäten i Europa som erbjuder ett brett utbud av kurser på kandidatnivå, Masters och doktorsexamen nivå. Med fler och fler av dessa organisationer som erbjuder engelska som språk i utbildning för åtminstone en del av sina utbildningsprogram, universiteten i Europa är nu av högre kvalitet än någonsin tidigare. Universiteten i Europa erbjuder ett vänligt välkomnande för utländska studenter och för att ge en kurs av kunskaper som motsvarar deras yrke behöver i dagens globala efterfrågan.

Kurs i Dermatologisk medicin Europa

2 Resultat i Dermatologisk medicin, Europa Filter

Yrkes hudsjukdomar - diagnostik och förebyggande kurs

NIVA Education
Campusstudier Heltid 4 dagar Finland helsingfors

Yrkes hudsjukdomar fortsätter att vara en viktig grupp av arbetsrelaterade sjukdomar. De orsakar en betydande andel av industri funktionshinder och ett stort antal förlorade arbetsdagar. De allra flesta yrkes hudsjukdomar innefattar kontaktdermatit, allergisk och irriterande eksem, mindre ofta kontakta urtikaria.

Bostadsprogram i Dermatovenerology

Novosibirsk State University
Campusstudier Heltid 2 år Kontakt Skolan Ryssland Novosibirsk

Undervisningsmedicin vid Novosibirsk State University organiserades på grundval av avdelningen för medicinsk biologi vid Institutionen för naturvetenskap.