Filter
Kurser
Afrika Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära studierna i medicin i Dermatologisk medicin Afrika 2020

Akademiska kurser är frittstående enheter erbjuds inom olika ämnesområden. Genom att ta en serie kurser inom ett visst ämne kan studenterna jobba sig fram till ett certifikat eller en examen inom sitt intresseområde.

Afrika är en kontinent med 53 självständiga länder och en rik blandning av infödda folk, kulturer, ekonomier och historia. Afrika är den näst största kontinenten i världen.

Kurs i Dermatologisk medicin Afrika

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i Dermatologisk medicin, Afrika

University of Johannesburg

Behöver du bredda dina färdigheter i hudvårdscentret och har hört talas om de fantastiska resultaten som kan uppnås med Microdermabrasion och Photizo® Light Therapy? Regi ... [+]

Behöver du bredda dina färdigheter i hudvårdscentret och har hört talas om de fantastiska resultaten som kan uppnås med Microdermabrasion och Photizo® Light Therapy?Registrera dig för att slutföra ett extremt värdefullt program för kort inlärning som erbjuds vår avdelning för Somatologi.

Detta program för kort inlärning kommer att erbjudas under två dagar och kommer att innehålla praktiska och teoretiska tillämpningar av båda dessa maskiner för ansikts- och kroppsbehandlingar. Syftet med denna SLP är att tillhandahålla strukturerade teoretiska och praktiska inlärningsmöjligheter relaterade till diamantspets MDA och Photizo ljusterapi. Kvalificerade delegater kommer att kunna använda denna praktiska och teoretiska kunskap för att förbättra sina färdigheter i Somatology-kliniker, eftersom dessa villkor anses vara ”banbrytande”. Ett skriftligt teoriprov och praktisk bedömning krävs för att säkerställa kompetens i båda aspekterna.... [-]

Sydafrika Johannesburg
Januari 2020
Engelska
Heltid
2 dagar
Campusstudier
Läs mer på svenska