HEALTHCARESTUDIES

De bästa studierna i medicin i Ätstörningar 2020

Människor som är intresserade av att få ytterligare kunskaper i ett visst område kan välja att ta några kurser. En kurs är flexibel och är ofta tillgänglig för både nuvarande yrkesverksamma och studenter som arbetar till en examen.

Vad är kurser i ätstörningar? Dessa ger eleverna mer information om olika ätstörningar, såsom bulimi, anorexi, binge-ätning, matfobier och tvångsmässig övning och hur man hanterar dem. Varje program varierar i sina erbjudanden, men vissa vanliga ämnen kan innehålla orsaker till sjukdomar, symtom på ätstörningar, ätstörningar i idrott, näringsbehandling i återhämtningsprocessen, ätstörningar vid barndomen, effektiva behandlingsmetoder för komplexa patienter, matpsykologi och medicinska aspekter av ätstörningar.

Att ta en kurs i ätstörningar kan leda till ett antal fördelar. Studenter kan utveckla medkänsla och kommunikationsförmåga som hjälper dem att arbeta med patienter. De kan också få problemlösande och kritiska tänkande förmågor som potentiellt kan kvalificera dem för bättre jobb.

Några avstod från att främja sin utbildning på grund av ekonomin. En kurs tar vanligtvis en kortare tid än examensprogram, så det är ett alternativ för dem med begränsade pengar. Eftersom undervisningen kan variera i skolor över hela världen bör studenterna ta hand om var och en individuellt för att fråga om specifika ekonomiska skyldigheter.

Studenter som slutför en kurs i ätstörningar kan ha olika karriärmöjligheter att välja mellan beroende på bakgrund, erfarenhet och intressen. Vissa jobbtitlar kan innehålla ätstörningar registrerade dietist, ätstörningar kreativ konsterterapeut, näringsterapeut, hälsocenterkoordinator, mentalvårdsrådgivare, rehabiliteringsrådgivare, beteendehälsoansvarig och behandlingscentraladministratör.

Studenter kan börja leta efter en ätstörningskurs som matchar deras intressen. Börja nu, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

1 Resultat i Ätstörningar Filter

Expert på ätstörningar och övervikt

Escuela Europea de Salud
Kurser
Sep 2020
<
Deltid
<
2&nbsp;-&nbsp;6 månader
Internet

Utbildningen kommer att ske helt i distansläge genom att ge studenten materialet publiceras i bokformat (IFBN Kulturdepartementet, personlig pocket) och i pdf-format i en pend ...

Läs mer