Populära hälsokurser

Kurser inom hälsovård inkluderar många olika ämnesområden och tjänar en mängd olika syften. Vissa är utformade för att ge ytterligare kvalifikationer och utbildning för dem som redan arbetar med något hälsorelaterat, medan andra kurser är avsedda för dem som just börjat studera, eller för att användas för att överbrygga klyftan mellan olika stadier i studierna. Oavsett vilken anledning man har för att ta en kurs får man, om man vill arbeta inom hälso- och sjukvården, de nödvändiga teoretiska kunskaperna och praktiska färdigheterna. Kurser i hälsorelaterade studier är uppbyggda på olika sätt och studenter kan välja mellan studier på hel- och halvfart, såväl som mellan traditionella kurser, distanskurser och nätbaserade kurser. Även helgkurser, kvällskurser, sommarkurser och intensivkurser finns inom hälso- och sjukvård, vilket gör att man kan välja hur man vill studera. Sjukvårdsrelaterade kurser täcker ett brett spektrum av ämnen, såsom exempelvis sjukvård, tandvård, näring, apotek, alternativ medicin, omsorg, psykologi eller sjukvårdsförvaltning. Mängden olika alternativ kan vara överväldigande, men låt inte det hindra dig! Börja med att ta en titt på några av de mest populära hälsokurserna som anges nedan, och kontakta universitetets antagningskontor direkt genom att fylla i formuläret.

Nya kurser inom hälsovård

ISMET - Formación en salud y terapias naturales

Program Inom Strukturell Osteopati

Juli 11, 2018
Kvalificering Efter avslutad och godkänd kurs kommer utvärderingsprov av alla ämnen att behandlas "Graduate in Structural Osteopathy" (1.114h), en gång godkänd och avslutad den andra kursen Evalueringssystemet Utvärderingen är kontinuerlig med olika delar under året och det förklaras av varje lärare i början av varje ämne.

University of New Brunswick College of Extended Learning

Tillämpade Beteendeanalysutbildningsmoduler För Familjer Och Vårdgivare

Juli 6, 2018
Utbildningsmodulerna för tillämpad beteendeanalys för familjer och vårdgivare (ABATMF) är lämpliga för hantering av beteendemässiga utmaningar hos individer i alla åldrar och förmågor.

HongJing International Education

National Medical Talents Introduktion Projekt

Juli 11, 2018
Med den officiella statistiken under de senaste två decennierna gäller många globala medicinsk personal till USA, denna invandrare supermakt, för juridisk status eller grönt kort. Anledningen är att Förenta staterna står i en ledande position på alla större områden i världen och har stått fast. Bland dem är lockande medicinska talanger den senaste s… [+]petsen av medicinska industrin och det högt betalande och högvärdiga medicinska systemet. [-]

Universitet i Sverige

Ändra plats

Vad är en kurs i hälsostudier?