Kurs i internet saker för aktivt åldrande

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i internet saker för aktivt åldrande

FutureLearn

Sakernas Internet (IoT) innehåller många nya digitala hälsovårdsteknik, från Apps till bärbara enheter till hemmet sensorer - enheter som förväntas revolutionera vården inom en snar framtid. Men när kommer de att bli riktigt bra och användbar för dem som har flest på spel: äldre vuxna med flera medicinska problem? Detta är bara en av de frågor som vi kommer att ta itu med på den här kursen.

Få en introduktion till äldreomsorg

Bättre teknik kan ofta komma från större förståelse. På den här kursen lär du dig hur äldre vuxna och kliniker hantera hälsoproblem och hälsosmärtpunkter och hur man kontrollerar up-front för de verkliga problemen seniorer behöver teknisk hjälp med att lösa.

Lär dig mer om att utveckla användbara hälso verktyg

Denna kurs kommer att lära dig om de olika aspekterna av att utveckla ett användbart hälsoverktyg. Med hjälp av en detaljerad fallstudie lär du dig om varför nuvarande digitala hälsoverktyg ofta misslyckas och hur man skapar digitala hälsoprodukter som experterna kan rekommendera, och att seniorer och anhörigvårdare hittar nytta. Vi kommer också att undersöka fördelarna med bärbara apparater för tele och fjärrövervakning av äldre och ensamma patienter.

Förstå Taiwans hälso- och sjukvårdssystem

Den taiwanesiska regeringen har flera rikstäckande hälsopolitik, bland annat ”aktivt åldrande” och ”åldersvänliga städer” som åtnjuter brett deltagande. Vi granskar dessa principer och andra aspekter av Taiwans sjukvårdssystemet för att se vad som kan läras av ett system som har erbjudit universella vård och obegränsad givare val, men ändå behålla de administrativa kostnaderna enligt en procent av hälso- och sjukvårdsutgifter, för de senaste 20 åren.

Vilka ämnen kommer du täcka?

  • Introduktion till äldrevården
  • Att känna de verkliga problemen när åldrande och hur man deltar
  • Introduktion till medicinska metoder (Internet of Things)
  • Lär dig mer om att utveckla användbara hälso verktyg
Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
4 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan