Kurs i akut och brådskande vård för barn: en överlevnadsguide

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs i akut och brådskande vård för barn: en överlevnadsguide

FutureLearn

Detta fria, tre veckor online-kurs visar dig hur man känner igen och behandla några av de vanligaste medicinska tillstånd som drabbar barn.

Vi kommer att använda en kombination av korta föreläsningar, videosimuleringar och guidade gruppdiskussioner, att introducera dig till en rad villkor inklusive:

  • Feber
  • andningssvårigheter
  • Huvudskada
  • Buksmärtor
  • Beslag
  • Utslag
  • Uttorkning
  • Sjukdom
  • Liten skada

För varje tillstånd kommer vi att titta på hur barn presenterar, vad som är viktigt att hantera dem utanför sjukhusmiljö, och vilka andra saker kan orsaka liknande symptom.

Lär dig med erfarna konsulter och ambulanspersonal

Laget presenterar kursen ingår konsulter inom barn Emergency Medicine och Senior Advanced para från University of Birmingham och en rad medicinska inrättningar, inklusive Birmingham Barnsjukhus, Bristol Barnsjukhus, West Midlands Ambulance Service, och Leicester University och sjukhus.

Vi uppmuntrar gruppdiskussion från alla elever, oavsett roll. Till exempel, om du är en sjukvårdare och du har stött på liknande erfarenheter vi välkomnar dig att dela dem. Var uppmärksam att inte dela någon identifierande information. Likaså om du är en icke-Sjukvårdare men vill dela dina erfarenheter är du välkommen att göra det.

Vad kommer du att uppnå?

Visa förståelse av de vanligaste orsakerna, inledande bedömning och prioriteringar till barn med följande lednings: feber, andningssvårigheter, skallskador, buksmärtor, kramper, utslag, uttorkning, sjukdom och mindre skador.

Vem är kursen för?

Denna kurs är främst avsedd för avancerade sjukvårdspersonal som arbetar i pre-sjukhusmiljö, inklusive ambulanspersonal, pre-hospital läkarteam, allmänläkare (GPS) och hälso besökare.

Kunskap om medicinsk terminologi kommer att öka lärandet, men den här kursen kommer också att vara relevant för alla som bryr sig om Sjuka barn, inklusive lärare, föräldrar och farföräldrar.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Öppen antagning
Duration
Varaktighet
3 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Öppen antagning
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Öppen antagning
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan