Kurs - engelska för sjuksköterskor

Allmänt

Programbeskrivning

Det brittiska National Health Service (NHS) står inför en brist på sjuksköterskor och rekryterar från utlandet.

Vår engelska för sjuksköterskor program är idealiskt för sjuksköterskor som vill arbeta i Storbritannien. Vi erbjuder språkutveckling plus en vecka terminologi verkstad följt av en praktikplats i Storbritannien.

Sjuksköterskor kommer att studera på Crest skolor i engelska, en av de äldsta engelska språkskolor i Storbritannien.

Under sin kurs, kommer sjuksköterskor förbättra sina språk-och kommunikationsförmåga med en specialiserad undervisning på specifik medicinsk språk och terminologi.

En hög IELTS resultat är viktigt för sjuksköterskor som vill ansluta sig till NHS. Vi är anslutna med London Crest Open Centre - Londons ledande examen centrum för Cambridge, IELTS och Trinity tentor.

Våra studenter kan dra nytta av detta genom att registrera sig för testet på vårt center i slutet av kursen.

Senast uppdaterad Apr. 2014

Keystone-stipendium

Upptäck möjligheterna du får med vårt stipendium

Om skolan

Crest Skolor i engelska är ett brittiskt Border Agency (UKBA) Mycket Trusted Sponsor och har undervisat engelska sedan 1983. Vår vänliga och erfarna lärare och andra anställda se till att varje elev f ... Läs mer

Crest Skolor i engelska är ett brittiskt Border Agency (UKBA) Mycket Trusted Sponsor och har undervisat engelska sedan 1983. Vår vänliga och erfarna lärare och andra anställda se till att varje elev får det bästa inom undervisning i engelska. Eleverna är fria att besöka vårt kontor när de behöver (om bara för att säga "hej!"), Som främjar en välkomnande atmosfär på skolan och eleverna kan känna sig trygga att veta att vi finns alltid till hands för att hjälpa till med eventuella frågor. En färsk undersökning visar att många av våra nuvarande studenter valde att registrera sig med vår skola eftersom de rekommenderades av en vän: vi är mycket stolta över detta resultat, eftersom vi anser att det är den ultimata bevis på kvaliteten på vår service och för glad miljö i vår skola. Crest Schools i engelska har fått betyget Grad 1: Exceeds Expectations av Storbritanniens oberoende skolinspektion (ISI). Vi är en EL Gazette Centre of Excellence 2014 och 2013 och har tilldelats Best Value School i London 2013 för att ge högsta kvalitet till rimliga priser. Vår skola är anknutet till London Crest Open Centre; en av Storbritanniens ledande IELTS, Cambridge och Trinity examen centrum, vilket också gör oss ett perfekt val för examensförberedande kurser. Plats Crest Schools of English är baserat i en trevlig förort till London som heter Edgware. Skolan ligger på huvudgatan, vilket innebär eleverna kan njuta av affärer, restauranger och caféer på fritiden och vi är bara en minuts promenad till stationen. Fördelen med att vara här är att du enkelt kan besöka centrala London med buss eller rör för att njuta av den magnifika sevärdheter och fantastiska nattliv - men utan stress eller levnadskostnaderna i centrum. Det är ett lika bra läge för dem som vill besöka de många vackra platser utanför London och som vill uppleva riktiga Engelska bor i första hand. Läs mindre