Read the Official Description

Varför gå med i kursen?

Deakin University har utvecklat en partnerskapsmodell av vård som syftar till att skapa starkare och mer fördelaktiga relationer mellan äldre och de som bryr sig om dem. Syftet med partnerskapsmodellen är att se till att vården svarar bättre mot äldre människors behov och preferenser inom olika vårdinställningar.

I kursen presenterar vi dig för partnerskapsmodellen och ger dig några praktiska verktyg och strategier för att skapa din egen vårdplan.

Upptäck hur en partnerskapsmodell av vård gagnar äldre människor

Vi börjar med att introducera dig till partnerskapsmodellen genom att undersöka syftet, betydelsen av och motiveringen för fler samarbetsmetoder för att ta hand om äldre människor. Vi ska titta på hur modellen fungerar och vad dess fördelar är för äldre, deras familj och vårdgrupper.

Skapa din egen partnerskapscentrerad vårdplan

Efter att ha utforskat principerna för partnerskapsmodellen hjälper våra ledare att hjälpa dig att utveckla din egen vårdplan för att bäst tillgodose äldre människors behov och preferenser.

Lär dig av skaparna av partnerskapsmodellen

Partnerskapsmodellen som utvecklats av Deakin University grundades för att skapa en positiv miljö för äldre människor och erbjuda vård som bygger på de bästa tillgängliga bevisen. Deakin University forskare och lärare producerade denna modell i samarbete med åldersvårdspersonal som arbetar i verkliga miljöer. Modellen har implementerats i många offentliga och privata, storstads- och landsbygdens åldersvård.

Program taught in:
Engelska
FutureLearn

See 61 more programs offered by FutureLearn »

Denna kurs är Online
Startdatum
Jan. 2020
Duration
2 veckor
Deltid
Pris
Free
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Jan. 2020
Slutdatum
Application deadline

Jan. 2020

Location
Application deadline
Slutdatum