Kurs: Att ta hand om äldre människor: en partnerskapsmodell

FutureLearn

Programbeskrivning

Läs den officiella beskrivningen

Kurs: Att ta hand om äldre människor: en partnerskapsmodell

FutureLearn

Varför gå med i kursen?

Deakin University har utvecklat en partnerskapsmodell av vård som syftar till att skapa starkare och mer fördelaktiga relationer mellan äldre och de som bryr sig om dem. Syftet med partnerskapsmodellen är att se till att vården svarar bättre mot äldre människors behov och preferenser inom olika vårdinställningar.

I kursen presenterar vi dig för partnerskapsmodellen och ger dig några praktiska verktyg och strategier för att skapa din egen vårdplan.

Upptäck hur en partnerskapsmodell av vård gagnar äldre människor

Vi börjar med att introducera dig till partnerskapsmodellen genom att undersöka syftet, betydelsen av och motiveringen för fler samarbetsmetoder för att ta hand om äldre människor. Vi ska titta på hur modellen fungerar och vad dess fördelar är för äldre, deras familj och vårdgrupper.

Skapa din egen partnerskapscentrerad vårdplan

Efter att ha utforskat principerna för partnerskapsmodellen hjälper våra ledare att hjälpa dig att utveckla din egen vårdplan för att bäst tillgodose äldre människors behov och preferenser.

Lär dig av skaparna av partnerskapsmodellen

Partnerskapsmodellen som utvecklats av Deakin University grundades för att skapa en positiv miljö för äldre människor och erbjuda vård som bygger på de bästa tillgängliga bevisen. Deakin University forskare och lärare producerade denna modell i samarbete med åldersvårdspersonal som arbetar i verkliga miljöer. Modellen har implementerats i många offentliga och privata, storstads- och landsbygdens åldersvård.

Denna skola erbjuder program i:
  • Engelska
FutureLearn

Senast uppdaterad January 16, 2018
Varaktighet & Pris
Denna kurs är Online
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Varaktighet
2 veckor
Deltid
Price
Pris
Gratis
Information
Deadline
Locations
Storbritannien - UK Online
Startdatum : Jan. 2019
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan
Dates
Jan. 2019
Storbritannien - UK Online
Sista anmälningsdag Kontakt Skolan
Slutdatum Kontakt Skolan