Read the Official Description

Skolan för hälso- och sjukvård har ett långvarigt och välförtjänt rykte för att ge högkvalitativ utbildning och för forskning som gör skillnad och är den största leverantören av kontinuerlig personlig och professionell utveckling för hälsan och socialvårdsstyrka i sydöstra Storbritannien.

Skolan har över 400 lärare / forskare och en studentkropp på över 7000 och har campus i Southwark, South London och Havering i Essex. Southwark campus är värd en toppmodern anläggning med 14 inter-professionella kompetenslaboratorier och Havering campus ger högkvalitativa utbildningsanläggningar.

Skolan arbetar med en mängd olika vårdpersonal, inklusive Bands 1-4 anställda, sjuksköterskor, barnmorskor, socialarbetare och många allierade vårdpersonal. CPPD-portföljen innehåller ett antal program, moduler, studiedagar och skräddarsydda projekt som alla möter våra servicekollegiers behov. Våra program är utformade och implementerade i samarbete med servicekollegor som stöder utvecklingen av en arbetskraft som inte bara är lämplig för det här och nu men kommer att kunna leda och innovera i framtiden.

De flesta av dessa program är kliniskt fokuserade och blir alltmer arbetsbaserade. Program, moduler, studiedagar och skräddarsydda projekt är utformade för att vara flexibla och erbjuder en mängd olika leveranssätt, inklusive e-learning, allt grundad av en robust forsknings- och praktikbaserad kultur.


moduler

Vår CPPD-portfölj är flexibel, så att du kan studera och nå dina mål i din egen takt. Du kanske vill prova en modul i taget eller ansöka om ett helt år, men den flexibilitet vi erbjuder kan du uppfylla kraven på ditt arbete och ditt personliga liv samtidigt som du studerar för din framtida karriär.

Kan du inte hitta en modul som passar dina arbetsstyrks behov? Vi erbjuder en mängd olika skräddarsydda möjligheter, skapade i partnerskap med chefer för att möta kraven på det ständigt föränderliga klimatet i vården.


anställbarhet

Ovanligt för ett universitet erbjuder vi program för alla nivåer av vårdpersonal. Dessa inkluderar studiedagar, examensbevis och grundnivå för personal som arbetar i grupp 1-4, högre grad för hälsovårdspersonal som vill bli akademiker, specialmoduler, masterprogram och professionella doktorer för en rad olika vårdpersonal.


Undervisa och lära

Vårt CPPD är innovativt och modernt för att möta vårdpersonalens framtida behov. Vi utvecklar ständigt vår portfölj i linje med förändringarna i hälso- och sjukvårdssystemen och utvecklar nya sätt att tillgodose utbildningens krav. Mycket av vår portfölj är mellanprofessionell och stöder planerna för integration av vården.


Ingångskrav

Inträdesförhållandena varierar beroende på vilken kvalifikation du vill göra. Se CPPD online prospekt för individuella behörighet för varje program, modul och studiedag.


Avgifter och finansiering

Många av våra studenter finansieras genom deras NHS Trust eller arbetsgivare. Om du finansieras av din arbetsgivare, vänligen kolla med din linjeledare innan du gör din ansökan. Du måste veta hur dina avgifter betalas innan du ansöker.

Alla moduler kan ändras av universitetet och kan skilja sig från de moduler du erbjuds under dina studier.

Program taught in:
Engelska

See 76 more programs offered by London South Bank University »

Last updated June 10, 2018
Denna kurs är Campus based
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Deadline
By locations
By date
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline
Startdatum
Aug. 2019
Slutdatum
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Slutdatum
Application deadline
Slutdatum