HEALTHCARESTUDIES

De mest populära 2 kandidatprogrammen i röntgen 2020

I stället för att gå direkt in i arbetskraften efter gymnasieskolan väljer många studenter att fortsätta sin utbildning och få en kandidatexamen. Arbetande yrkesverksamma tjänar ofta också denna typ av examen, och de flesta program tar ungefär fyra år att slutföra.

Vad är en bachelor i radiografi? Medan man tjänar i denna grad kan eleverna ta kurser som täcker företagsrelaterade färdigheter utöver att lära sig praktiska röntgentekniker i en medicinsk miljö. Exempelvis kan eleverna ta mänsklig anatomi, radiografisk exponering och procedur, avancerade patientvårdstekniker och strålbiologi-klasser. De kan också ta lektioner som omfattar etisk medicinsk bildbehandling och sjukvård och datorsystem.

En av de viktigaste färdigheter som eleverna kan lära sig när man tjänar en bachelor i radiografi är hur man tar effektiva och effektiva röntgenbilder, vilket kan hjälpa akademiker att säkra ett jobb som radiograf. Studenterna kan också förfina sina förvaltningskunskaper och kunskaper i hälsovårdssystemet, vilket kan hjälpa dem att navigera på detta karriärområde framgångsrikt.

Hur lång tid det slutar för att avsluta denna kandidatexamen, om en elev tar klasser personligen eller online, och hur mycket skolan deltog i avgifter för undervisning kan alla påverka hur mycket det kostar för att tjäna denna grad. Vad en student tillbringar på material, böcker, transport och bostäder kan också påverka den totala kostnaden.

De flesta elever som examinerar med en bachelor i radiografi fortsätter vanligtvis att bli licensierad radiograf. Dessa yrkesverksamma är ansvariga för att använda röntgenutrustning för diagnostiska ändamål både inom vårdcentraler och på sjukhus. De som flyttar in i denna medicinska karriär kan också arbeta i en rad olika inställningar, till exempel på sjukhus, privata läkarkontor och medicinska laboratorier. Vissa arbetar också i bostads- och vårdhem, som vårdhem.

Studenter kan kunna tjäna denna grad genom en kombination av online och personliga klasser. För mer information om tillgängliga alternativ, sök efter ditt program nedan och kontakta direkt tillträdeskontoret för den skola du vill ha genom att fylla i ledningsformuläret.

2 Resultat i röntgen Filter

Kandidat i diagnostisk radiografi

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Sökande måste ha antingen Life Sciences / Physical Sciences eller båda föremål för att få inträde i detta program.

Läs mer

Kandidat i strålterapi

University of Johannesburg
Kandidatexamen
Jan 2021
<
Heltid
<
4 år
Engelska
Campusstudier

Sökande måste ha antingen Life Sciences / Physical Sciences eller båda föremål för att få inträde i detta program.

Läs mer