Filter
Kandidatexamen
Amerikas förenta stater Alabama Alabama Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad i Alabama i USA

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Sjukvård är studien av första hjälpen och förebyggande vård för sjuka eller skadade personer. Eleverna kan fokusera på att ta hand om barn, traumapatienter, seniorer eller psykiskt sjuka personer eller fokusera på hur man bryr sig om ett större antal patienter.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

De mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad i Alabama i USA 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i omvårdnad, Alabama

Green River College

Denna examen är utformad för att uppfylla kraven distributions vid universitet i staten Washington, genom att uppfylla de allmänna krav som vidtagits av freshmen och soph ... [+]

Associate i Pre-Nursing examen allmän eftersträvas av studenter som planerar att överföra till ett fyraårigt college eller universitet på juniornivå till en Bachelor of Science i sjuksköterskeprogrammet (BSN). Fyraåriga skolor accepterar Pre-Omvårdnad Transfer grad inkluderar Seattle University, Seattle Pacific University, University of Washington-Seattle, Washington State University, Pacific Lutheran University, Nordvästra universitet och Walla Walla University. Denna examen är utformad för att uppfylla kraven distributions vid universitet i staten Washington, genom att uppfylla de allmänna krav som vidtagits av freshmen och sophomores.

Green River - Ledande inom universitets överföring ... [-]

Amerikas förenta stater Auburn
September 2019
Engelska
Heltid
2 - 4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska