Filter
Kandidatexamen
Litauen Kaunas Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad in Kaunas i Litauen

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

Studenter som vill ansluta sig till sjukvården som sjuksköterska kan studera omvårdnad. Det här studiet handlar om förebyggande av sjukdomar, lindring av lidande, förtal för patienter, behandling av skador och främjande av hälsotips.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Kaunas har varit känd för sitt kulturarv och akademiskt värde. Läroanstalter i staden, såsom Vytautas Magnus University, litauiska Hälsohögskolan, och Aleksandras Stulginskis University har bemyndiga humankapital med utbildning av hög kvalitet sedan år.

De mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad in Kaunas i Litauen 2019

Läs mer Läs mindre

1 Resultat i omvårdnad, Kaunas

Examina
Plats
Litauen
Kaunas
Studietyp
Tempo
Lithuanian University of Health Sciences

Sjuksköterskeprogrammet på grundnivå är modulbaserad, vilket gör det möjligt bättre inlärning och motsvarar EU: s normer för omvårdnad. Tyngdpunkten ligger på de kvalifik ... [+]

Bachelor of Nursing, General Practice Nurse

Kort information om programmet Typ av utbildning: Bachelor studier Varaktighet: 4 år Examen: Bachelor of Nursing Kvalificering: General Practice Nurse Högskolepoäng: 240 Läroplan Eleverna börjar sina studier vid universitetet med allmänna ämnen och fokusera mer på omvårdnad som deras studier fortsätter. Stor vikt läggs vid klinisk praxis och arbeta med patienter. Den LSMU Hospital, Kaunas Röda Korset Omvårdnad och palliativ vård sjukhus, Kaunas Klinisk sjukhus, Kaunas Child Development sjukhus och barn Utvecklingsstörning Centre utgör utmärkta miljöer för att få praktiska färdigheter.

Undervisningsmetoder Studien Processen är indelad i terminer och består av föreläsningar, seminarier, laborationer och självstudier. Sjuksköterskeprogrammet på grundnivå är modulbaserad, vilket gör det möjligt bättre inlärning och motsvarar EU: s normer för omvårdnad. Tyngdpunkten ligger på de kvalifikationer som krävs för specialområde. Faculty of Nursing Fakulteten för omvårdnad erbjuder ett komplett utbud av grund- och forskarutbildning utbildningsprogram och ser till att eleverna får de kvalifikationer som krävs och en yrkesidentitet. De hängivna, mångsidiga och professionella medarbetare på undervisnings- och forskningspersonalen gör ett viktigt bidrag till kunskap, hälsopolitik och framtida praxis.... [-]

Litauen Kaunas
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska