Filter
Kandidatexamen
Litauen Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i omvårdnad i Litauen

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Sjukvård är studien av första hjälpen och förebyggande vård för sjuka eller skadade personer. Eleverna kan fokusera på att ta hand om barn, traumapatienter, seniorer eller psykiskt sjuka personer eller fokusera på hur man bryr sig om ett större antal patienter.

Litauen, officiellt Republiken Litauen är ett land i norra Europa, den största av de tre baltiska staterna. Det ligger längs den sydöstra stranden av Östersjön, öster om Sverige och Danmark. Mer än 90% av litauerna talar minst ett främmande språk och hälften av befolkningen talar två främmande språk, främst ryska och engelska.

Be om information om de mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad i Litauen 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i omvårdnad, Litauen

Lithuanian University of Health Sciences

Sjuksköterskeprogrammet på grundnivå är modulbaserad, vilket gör det möjligt bättre inlärning och motsvarar EU: s normer för omvårdnad. Tyngdpunkten ligger på de kvalifik ... [+]

Bachelor of Nursing, General Practice Nurse

Kort information om programmet Typ av utbildning: Bachelor studier Varaktighet: 4 år Examen: Bachelor of Nursing Kvalificering: General Practice Nurse Högskolepoäng: 240 Läroplan Eleverna börjar sina studier vid universitetet med allmänna ämnen och fokusera mer på omvårdnad som deras studier fortsätter. Stor vikt läggs vid klinisk praxis och arbeta med patienter. Den LSMU Hospital, Kaunas Röda Korset Omvårdnad och palliativ vård sjukhus, Kaunas Klinisk sjukhus, Kaunas Child Development sjukhus och barn Utvecklingsstörning Centre utgör utmärkta miljöer för att få praktiska färdigheter.

Undervisningsmetoder Studien Processen är indelad i terminer och består av föreläsningar, seminarier, laborationer och självstudier. Sjuksköterskeprogrammet på grundnivå är modulbaserad, vilket gör det möjligt bättre inlärning och motsvarar EU: s normer för omvårdnad. Tyngdpunkten ligger på de kvalifikationer som krävs för specialområde. Faculty of Nursing Fakulteten för omvårdnad erbjuder ett komplett utbud av grund- och forskarutbildning utbildningsprogram och ser till att eleverna får de kvalifikationer som krävs och en yrkesidentitet. De hängivna, mångsidiga och professionella medarbetare på undervisnings- och forskningspersonalen gör ett viktigt bidrag till kunskap, hälsopolitik och framtida praxis.... [-]

Litauen Kaunas
September 2019
Heltid
4 år
Campusstudier
Läs mer på svenska