Filter
Kandidatexamen
Irland Studietyp: Alla Tempo: Alla

Se kandidatprogram i omvårdnad i Irland

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Studien av omvårdnad fokuserar på förebyggande av sjukdomar och skador, vård av patienter i alla åldrar och främjande av hälsa. Det här ämnet är användbart för alla som vill vara sjuksköterska på sjukhus, kliniker, hjälpcentra eller andra hälsovårdsinstitutioner.

Irland är en ö i nordvästra kontinentala Europa. Det är den tredje största ön i Europa och tjugonde största ön på jorden. Till dess östra är den större ön Storbritannien, från vilken den är skild från den Irländska sjön.

Be om information om de mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad i Irland 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i omvårdnad, Irland

St. Angela's College Sligo, a College of the National University of Ireland, Galway

Det här utbildningsprogrammet är att förbereda internationellt erkända diplom sjuksköterskor att arbeta globalt. Programmet ser till att eleverna uppnå den professionella ... [+]

Detta är en innovativ top-up Bachelor of Nursing (BN) (International) programmet syftar till att förbereda sjuksköterskor att arbeta globalt; levereras i en unik miljö i nordvästra Irland, St. Angela College, en College of National University of Ireland, Galway (NUI Galway).

Graden Programmet är utformat för att säkerställa att eleverna uppnå yrkeskompetens och akademiska kredit för att arbeta i en mängd olika kliniska situationer runt om i världen. Alla studenter tilldelas en akademisk rådgivare för att stödja deras pedagogisk utveckling vid sidan av en utsedd International Student Tutor (IST) för att underlätta språk, kulturella, sociala och personligt stöd.... [-]

Irland Sligo
September 2019
Heltid
1 år
Campusstudier
Läs mer på svenska