Filter
Kandidatexamen
Finland Kemi Studietyp: Alla Tempo: Alla

De mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad in Kemi i Finland

En kandidatexamen, som är en grundutbildning, kan man ta på högskolor och universitet över hela världen. Kandidatexamina erbjuds inom många olika ämnesområden så att studenterna själva kan skräddarsy sin utbildning för att passa deras framtida karriärmål.

Studenter som vill ansluta sig till sjukvården som sjuksköterska kan studera omvårdnad. Det här studiet handlar om förebyggande av sjukdomar, lindring av lidande, förtal för patienter, behandling av skador och främjande av hälsotips.

Det formella systemet för högre utbildning i Finland är 7-3-2-2 mönstret. Universitetet tar två år i yrkesutbildning eller teknisk utbildning och slutligen två år före högskoleutbildning. Finland har också flera offentliga såväl som privata universitet som har möjliggjort tillgång till högre utbildning för studenter.

Kemi är en stad i Finland med en historia som går tillbaka till 1869. Den ligger vid mynningen av Kemi älv. Kemi har över 20.000 invånare och har en Polytechnic University of Applied Sciences.

De mest populära kandidatprogrammen i omvårdnad in Kemi i Finland 2019

Läs mer Läs mindre
Andra programmöjligheter {i land}

1 Resultat i omvårdnad, Kemi

Examina
Plats
Finland
Kemi
Studietyp
Tempo
Lapland University of Applied Sciences

Målet med utbildningsprogrammet är att utbilda sjukvårdspersonal med allmän och särskild kunskap inom vård och omvårdnad. Studierna möjliggör akademiker att arbeta i Finl ... [+]

Bachelor of Healthcare i omvårdnad

Målet med utbildningsprogrammet är att utbilda sjukvårdspersonal med allmän och särskild kunskap inom vård och omvårdnad. Studierna möjliggör akademiker att arbeta i Finland och andra internationella miljöer på sjukhus och vårdcentraler samt inom den privata sektorn.

Syftet med programmet är att ge studenterna en bred kärna kunskapsbas samt avancerade kunskaper som krävs för att uppfylla nuvarande och framtida behov inom hälso- och sjukvården. Eleverna får goda teoretiska och praktiska kunskaper inom omvårdnad, vårdvetenskap och omvårdnadsforskning för att kunna bidra till utvecklingen av omvårdnad. I inlärningsprocessen formulerar studenten kopplingar mellan praktisk erfarenhet och teoretiska begrepp. Dessa länkar kräver integration av teori och praktik och som underlättas av reflektion över praktiken.... [-]

Finland Kemi
Augusti 2019
Engelska
Heltid
42 månader
Campusstudier
Läs mer på svenska