HEALTHCARESTUDIES.SE

Den bästa kandidatexamen i USA 2019/2020

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Utbildning i USA ges huvudsakligen av den offentliga sektorn, med styrning och finansiering kommer från tre nivåer: stat, lokal och federal, i den ordningen.De gemensamma kraven för att studera på en högre utbildningsnivå i USA kommer att inkludera din antagning uppsats (även känd som redogörelse för syftet eller personligt uttalande), registerutdrag, rekommendation / brev referens, språktest

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i USA 2019/2020

sökresultat funna Filter

Kandidatexamen med en major i premedicinska

Erskine College
Campusstudier Heltid 4 år Januari 2020 Amerikas förenta stater Due West

De flesta studenter på Pre-Med-spåret på Erskine kommer antingen att ha en huvudämne i biologi och kemi eller major i ett ämne och mindre i det andra. Genom att göra detta säkerställs att du får alla dina förutsättningar för medicinsk skola under ditt bälte innan du tar MCAT, läkarundersökningsprogrammet för medicinska skolor.

Kandidat i Athletic Training

University of Tampa College of Natural and Health Sciences
Campusstudier Heltid 4 år Augusti 2020 Amerikas förenta stater Tampa

Idrottsutbildning är ett sjukvårdsyrke som arbetar med förebyggande, utvärdering, akutvård och rehabilitering av atletiska skador. Den huvudsakliga idrottsutbildningen är utformad för att erbjuda den kunskap, färdigheter och erfarenhet som krävs för att en student ska kunna delta i examensnämnden.

Kandidatexamen i hälsovetenskap i respiratorisk terapi

Bellarmine University
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Amerikas förenta stater Louisville

Respiratoriska terapeuter är vårdpersonal som utvärderar och behandlar personer i alla åldrar som har lung- och hjärtsjukdomar. Terapeutens ansvar omfattar lungfunktionsbedömning, administrering av syre och aerosoliserade läkemedel, andning om omskolning och lungrehabilitering, akut vårdhantering av patienter som behöver ventilationsstöd och akutvård.

Bachelor i apoteket

High Point University
Campusstudier 4 år September 2020 Amerikas förenta stater Hög punkt

Välkommen till Fred Wilson School of Pharmacy vid High Point University i High Point, NC. Våra fakultets- och personaltentläkare som är dedikerade till patientvård i alla inställningar och har kunskaper och kunskaper för att träna apotek på högsta möjliga nivå. Vår utbildningsmodell innehåller fokus på grundläggande farmaceutiska kunskaper och färdigheter som är nödvändiga för att göra kvalitativa kritiska beslut kombinerat med klinisk träning i olika miljöer. Studenter som förvärvar kunskap och skicklighet och är kompetenta kommunikatörer kommer att utgöra kärnan från vilken morgondagens ledare utvecklas!

Sjuksköterskor

Southwestern Oklahoma State University
Campusstudier September 2020 Amerikas förenta stater Weather

Välkommen till Nursing School, där vi strävar efter att utbilda vårdutbildare för att möta efterfrågan på yrkesutövning.

Kandidatexamen i hälsovetenskap

Washburn University
Internet Heltid Deltid 1 - 5 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Topeka + 1 fler

Den Allied Health Department erbjuder en online Bachelor of Health Science (BHS). Denna fyraåriga kandidatexamen är utformad för att ge akademiker kunskaper och färdigheter inom hälsovårdsförvaltning och ledarskap.

Ungkarl i biomedicinsk vetenskap

SUNY Cortland
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Amerikas förenta stater Cortland

Du kommer att utforska kurser specifika för det biomedicinska fältet, få kunskap och erfarenhet genom praktik och ha kognitiva kursarbeten för att främja framgång på inträdesprov för att examinera program.

Kandidatexamen i folkhälsan

Colby-Sawyer College
Campusstudier Heltid September 2020 Amerikas förenta stater Nya London

Hjälp individer och samhällen att leva säkra, långa, hälsosamma och produktiva liv genom förebyggande av sjukdomar, hälsofrämjande åtgärder och beredskap.

Kandidatexamen i hälsovetenskap

Assumption College
Campusstudier Heltid 4 år September 2020 Amerikas förenta stater Worcester

Assumption College 's Health Sciences Program förbereder studenterna för ett brett utbud av karriärmöjligheter inom det växande hälsovårdsområdet, med tillämpningar på klinisk praxis, administration, policyutveckling och forskning. Assumption's health sciences major är ett tvärvetenskapligt program med kurser inom naturvetenskap, sjukdom och funktionshinder samt vårdleverans och vårdmodeller samt ekonomi, etik och politik som driver globala hälsovårdssystem.

Online Nursing Grader

Northern Illinois University Online
Internet Deltid 2 - 6 år September 2020 Amerikas förenta stater DeKalb

Hälsovårdsindustrin behöver sjuksköterskor med aktuell utbildning på alla nivåer. Femton procent av sysselsättningsökningen projiceras för registrerade sjuksköterskor genom 20261 och ett nationellt underskott på nästan 1 miljon RN-jobb prognostiseras senast 2030. Oavsett om du syftar till att fördjupa dina kliniska färdigheter eller bli en sjuksköterskautbildare, administratör eller forskare, Northern Illinois Universitetets online omvårdnadsprogram kan förbereda dig för att möta denna efterfrågan, hålla din utbildning aktuell och hitta den roll du söker. Tjäna din examen online i ett av våra fyra grundutbildningar eller examen CCNE-ackrediterade program för en givande, livslång karriär.

Bachelorapotek

Ohio Northern University
Campusstudier Heltid 6 år September 2020 Amerikas förenta stater Columbus

Vi skryter ett direkt inträde (0-6) PharmD-program - en av endast sju i nationen. Det innebär att du är antagen till apoteksprogrammet på dag ett. Ingen väntan, inga hoops, inga förnekningar efter att du har investerat flera års högskoleexamen. Du får vara en farmaceut i träning från det ögonblick du anländer på campus.

RN-BSN-examen

University of Saint Mary Online
Internet Deltid 1 år September 2020 Amerikas förenta stater Leavenworth

Tjäna din CCNE-ackrediterade, online-RN-BSN-grad från University of Saint Mary på så lite som 1 år. Få kompetens och kunskap för att hålla dig i spetsen för en utvecklande vårdindustri och ta din karriär till nästa nivå. Inget bostad krävs.

Kandidatexamen i pre-professionell hälsovetenskap

Ferrum College
Campusstudier Heltid 4 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Ferrum

Denna huvudämne omfattar grundvetenskapliga kurser och liberal arts foundation följt av specialisering vid en annan institution inom ett visst professionellt karriärområde.

RN till kandidatexamen i omvårdnad

Widener University Online
Internet Heltid Deltid 2 terminer Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Chester + 1 fler

Online-registrerad sjuksköterska till bachelor of Science in Nursing (RN-BSN) från Widener University är designad för registrerade sjuksköterskor för att möta kraven i en alltmer komplex sjukvårdsmiljö. Du kan slutföra din BSN på så lite som ett år med kvalificerade poäng eller skapa en anpassad programplan och ta en kurs i taget. Vårt CCNE-ackrediterade onlineprogram är baserat på AACN Essentials och har erkänts som en National League for Nursing Center of Excellence.

RN till BS i omvårdnad (RN-BSN)

Utica College Online
Internet Deltid 3 år Kontakt Skolan Amerikas förenta stater Utica

Programmet Online RN till BS i Nursing (RN till BSN) förbereder licensierade registrerade sjuksköterskor (RN) för en förbättrad karriär i dagens krävande vårdmiljö. Kandidater från detta CCNE-ackrediterade program antar roller som kräver utmärkta kritiska tänkande, beslutsfattande, kommunikation och ledarskap. Upptäck vårt innovativa onlineprogram utan bostäder - en kvalificerad vårdutbildning du kan slutföra snabbt och online!