Kandidatexamen i West Virginia i USA

De bästa kandidatprogrammen i West Virginia i USA 2018

Master

En kandidatexamen är en examen som man kan ta med tre till fyra års studier. Att slutföra en kandidatexamen kan leda till fler karriärmöjligheter och chansen att tjäna mer pengar.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

West Virginia är en av de 50 amerikanska delstater som gränsar Pennsylvania i norr och rankas som den 38: e folkrikaste stat. Huvudstaden är Charleston och har ett vackert landskap som består av bergskedjor. Det har mer än 30 universitet och högskolor inom sina gränser.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i West Virginia i USA 2018

Läs Mer

Studentexamen I Hälsa Och Mänskliga Prestationer

Glenville State College
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Charleston

Department of Health & Physical Education ger ett djärvt program som kommer att ge studenterna den akademiska kunskaper och tekniska färdigheter som förbereder dem för en mängd olika karriärvägar i de snabbt växande områdena hälsa, fitness, wellness och mänskliga prestationer. [+]

Studentexamen i Health & Human Performance

Department of Health & Physical Education ger ett djärvt program som kommer att ge studenterna den akademiska kunskaper och tekniska färdigheter som förbereder dem för en mängd olika karriärvägar i de snabbt växande områdena hälsa, fitness, wellness och mänskliga prestationer. Utexaminerade av programmet kommer dessutom vara beredda att bedriva avancerade grader i deras huvudområdet för utbildningen eller ett närliggande område.

Programmet erbjuder grader inom Pre-Omvårdnad, idrott och hälsa och Human Performance.

Hälsa och Human Performance

Studenter som söker en examen i Health and Human Performance kan större i Exercise Science, hälsofrämjande, eller Athletic Conditioning och Coaching.... [-]