Kandidatexamen i Utah i USA

De bästa kandidatprogrammen i Utah i USA 2018

Master

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

USA är fortfarande världens mest populära destinationen för internationella studenter. Universitet i USA dominerar världsrankingen och landet erbjuder även ett brett utbud av spännande studie platser. State University är delvis subventioneras av statliga myndigheter, och kan ha många campus spridda runt om i staten, med hundratusentals studenter.

Utah är en delstat i västra USA känd för sin stora Mormon befolkningen. Staten är också hem för några av de mest prestigefyllda privata och offentliga universitet i landet som erbjuder program i nästan varje disciplin.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Utah i USA 2018

Läs Mer

Ungkarlar I Sjukgymnast Assistent

Provo College
Campusstudier Heltid 121 öppettider September 2018 Amerikas förenta stater Provo

Om du är en sjukgymnast assistent som är redo att ta din karriär till nästa nivå, kan Provo akademins läkarundersökningterapeut Assistant Bachelor of Science Degree vara rätt för dig. Designad för fysiska terapeut assistenter, expanderar online kandidatexamen färdigställande program på kunskapsbasen och kliniska färdigheter som förvärvas i ett AS PTA program. Bäst av allt, kommer du att ha ... [+]

Om du är en sjukgymnast assistent som är redo att ta din karriär till nästa nivå, kan Provo akademins läkarundersökningterapeut Assistant Bachelor of Science Degree vara rätt för dig. Designad för fysiska terapeut assistenter, expanderar online kandidatexamen färdigställande program på kunskapsbasen och kliniska färdigheter som förvärvas i ett AS PTA program. Bäst av allt, kommer du att ha möjlighet att fortsätta arbeta samtidigt som du tjänar din kandidatexamen.

Programöversikt

Ungkarlar i Sjukgymnast Assistant utbildning kommer att ge dig:

Förbättrad kunskap om hälso- och sjukvårdssystemet, inklusive hälso- och sjukvårdspolitik, ekonomi och regelverk Specialkompetens i manuell terapi tekniker Hörselrehabilitering exponering Träningsfysiologi Hälsa och wellness Aquatics Sports Medicine Sårvård Onkologi och mycket mer! ... [-]