close

Filter

Visa resultat

De mest populära kandidatprogrammen på deltid i Tahlequah i USA 2020/2021

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", el… Läs mer

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Tahlequah Oklahoma grundades ursprungligen som huvudstad i den Cherokee nationen i Indian Territory. Men efter Oklahoma såldes, tog Tahlequah på en ny roll som en blomstrande universitetsstad.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa på deltid i Tahlequah i USA 2020/2021

Läs mindre
format_list_bulleted Filter
Northeastern State University
Tahlequah , Amerikas förenta stater +2 Mer

Syftet med detta program är att underlätta fortbildning av praktiserande vårdpersonal och idrottslärare.

Syftet med detta program är att underlätta fortbildning av praktiserande vårdpersonal och idrottslärare. -
Kandidatexamen
Deltid
Engelska
Campusstudier
 

TIPS! Om du representerar en skola och vill lägga till ditt program på vår lista kan du kontakta oss här

Relaterade studiefält