HEALTHCARESTUDIES

De bästa kandidatprogrammen i Cincinnati i USA 2021

En kandidatexamen är en fyraårig examen där studenterna själva väljer vilket ämnesområde de vill fokusera på. Många skolor erbjuder studiealternativ på deltid så att studenter som vill ta en kandidatexamen kan göra det även om de arbetar eller har familj.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Staden Cincinnati, Ohio är känd för sin historiska arkitektur, idrottslag och Ohio Jazz festival. Den har massor stora universitet och högskolor att välja på.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Cincinnati i USA 2021

sökresultat funna Filter

Bachelor of Science in Nursing

The Christ College Of Nursing & Health Sciences
BSc
Sep 2021
<
Heltid
Engelska
Campusstudier

Bachelor of Science in Nursing (BSN) -programmet är ett traditionellt 4-årigt program med ett varierat kliniskt format som inkluderar akut, långvarig och samhällsvård. Det fin ...

Läs mer

EMT Paramedic — Science Major (EMTP-S)

Cincinnati State
Kandidatexamen
Sep 2021
Engelska
Campusstudier

Akutmedicinen administrerar livräddande vård till sjuka och skadade. Paramedic-programmet vid Cincinnati State leder till en Associate of Applied Science-examen och inkluderar ...

Läs mer