Kandidatexamen i Missouri i USA

De bästa kandidatprogrammen i Missouri i USA 2018

Master

En kandidatexamen är en akademisk examen man ta på ungefär fyra år. Många kandidatprogram erbjuds både som vanliga studieprogram och som nätbaserade alternativ, så att även studenter som bor i avlägsna områden eller som inte kan ta sig till universitetet kan komma vidare med sin utbildning.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Missouri är amerikanska delstaten som ligger i Mellanvästern USA. Staden är dubbad som "Showen mig säga". Runt $ 2000 förnybar meritbaserad stipendium erbjuds av de olika universiteten i provinsen. "

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Missouri i USA 2018

Läs Mer

Bachelor I (Allied) Health Sciences

Central Methodist University
Online Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Fayette USA Online + 2 fler

Är du redo att utveckla en kunskapsbas som förbereder dig att vara en del av ett behandlingsteam inom vårdområdet? Har du intresse för sjuksköterska, idrottsutbildning, fysioterapi, arbetsterapi eller andra hälsorelaterade karriärvägar? CMU: s hälsovetenskapsavdelning ger våra studenter de färdigheter som arbetsgivarna letar efter inom vårdindustrin och den utbildning som behövs för kontinuerlig framgång. [+]

Är du redo att utveckla en kunskapsbas som förbereder dig att vara en del av ett behandlingsteam inom vårdområdet? Har du intresse för sjuksköterska, idrottsutbildning, fysioterapi, arbetsterapi eller andra hälsorelaterade karriärvägar? CMU: s Allied Health Sciences division ger våra studenter de färdigheter som arbetsgivarna letar efter inom vårdindustrin och den utbildning som behövs för kontinuerlig framgång.

Om detta program

Kandidatprogrammet för hälsovetenskapsprogram förbereder dig för en karriär inom efterfrågan på ständigt växande och växande områden. Du kommer att få utmanande och givande akademiska erfarenheter, såväl som praktisk lärande. Om du redan har tjänat en civilingenjörsexamen i ett hälsovårdsområde tillsammans med certifiering, är du kvalificerad att slutföra detta kandidatexamen.... [-]


Ungkarl Inom Medicinteknik

University of Central Missouri
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Warrensburg

Medicinteknik erbjuder dig spännande utbildnings- och karriärmöjligheter. Som viktiga medlemmar i hälso-och sjukvården laget, biomedicinska analytiker utföra laboratorietester som används för att förebygga, diagnostisera och behandla sjukdomar. [+]

Medicinteknik erbjuder dig spännande utbildnings- och karriärmöjligheter. Som viktiga medlemmar i hälso-och sjukvården laget, biomedicinska analytiker utföra laboratorietester som används för att förebygga, diagnostisera och behandla sjukdomar.

Varför välja medicinsk teknik vid UCM?

Technologist har olika karriärmöjligheter inom sjukhus, universitet, myndigheter och industrilaboratorier.

Detta program ger dig tillgång till molekylärvetenskap Research Lab och djur Research Facility. Medicinteknik är en utmärkt grund i diagnostisk medicin för dem som är intresserade yrkesskola.

Vad ska jag studera?

Som student i medicinsk teknik program, kommer du lära dig att samla in, analysera och tillämpa information för att lösa problem och att använda olika laboratorietekniker och instrument med förståelse, noggrannhet, precision och säkerhet.... [-]


Kandidatexamen I Health Studies

University of Central Missouri
Campusstudier Heltid 4 år September 2018 Amerikas förenta stater Warrensburg

UCM Department of Nutrition och kinesiologi utvecklar framgångsrika proffs genom att ingjuta en uppskattning för att hjälpa alla människor leva ett hälsosamt och fysiskt aktiv livsstil. [+]

UCM Department of Nutrition och kinesiologi utvecklar framgångsrika proffs genom att ingjuta en uppskattning för att hjälpa alla människor leva ett hälsosamt och fysiskt aktiv livsstil.

Varför välja Hälso studier vid UCM?

Anställning av sjukgymnaster väntas växa med 25 procent från 2009 till 2016, mycket snabbare än genomsnittet för samtliga yrken.

UCM: s har en mänsklig prestation laboratorium, som fungerar som en elevcentrerad forskning och lärcentrum.

Föreställningen labb erbjuder hands-on lärande; studenter har möjlighet att träna på mer än 25 state-of-the-art delar av utrustning i en nyrenoverad lab anläggningen.

Vad ska jag studera?

Om du har en passion för hälso- och sjukvård, men är inte intresserade av clinicals eller karriär på omvårdnad eller läkare nivå, kan hälsostudier vara ett bra alternativ för dig. En ökad allmän medvetenhet om personliga och sociala konsekvenserna av hälsorelaterade frågor har påverkat en ökning av hälsostudier positioner.... [-]