Kandidatexamen i Mississippi i USA

De bästa kandidatprogrammen i Mississippi i USA 2018

Master

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Mississippi är uppkallad efter Mississippi floden som rinner längs den västra gränsen av. Tillsammans med modern ämne de högskolor och universitet i denna stat tillhandahåller avancerade program i bildkonst, sång musik, teater och dans.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Mississippi i USA 2018

Läs Mer

Ungkarl I Omvårdnad

William Carey University
Campusstudier Heltid 18 månader August 2018 Amerikas förenta stater Mississippi Mississippi City + 1 fler

Tack för visat intresse för Joseph och Nancy Känd sjuksköterskeskola vid William Carey universitet. The Bachelor of Science i omvårdnad (SN) program [+]

Tack för visat intresse för Joseph och Nancy Känd sjuksköterskeskola vid William Carey universitet. The Bachelor of Science i omvårdnad (SN) Programmet har utvecklats för att förbereda säker, generalist utövare att komma in i ständigt föränderliga värld av omvårdnad. Akademiker är förberedda för självstyrd praxis och fortsatt tillväxt i professionell omvårdnad. Det livslånga lärandet betonas som examen är beredd att fortsätta utbildning efter studentexamen nivå. BSN grad är en fartfylld program där eleverna kan slutföra utbildningen i 18 månader en gång antagits till sjuksköterskeprogrammet. Graden erbjuds på både Hattiesburg och Tradition campus. Båda campus erbjuda tillträde under hösten och våren villkor. Hattiesburg lektioner hålls i befälhavarens flygel Fail-Asbury Building. Tradition lektioner hålls på den nya traditionen campus ligger på Highway 67 i Harrison County. Institutionen för omvårdnad är ackrediterat av kommissionen den Collegiate Omvårdnad utbildning, En Dupont Circle, NW, Suite 530, Washington, DC, från 20.036 till 1120, (202.887.6792): av förtroenderåd, och institutioner för högre utbildning i delstaten Mississippi.... [-]