Kandidatexamen i Kentucky i USA

De bästa kandidatprogrammen i Kentucky i USA 2018

Master

En kandidatexamen är ett akademiskt examensprogram som hjälper till att förbereda studenterna på deras framtida karriär eller på fortsatt utbildning. En kandidatexamen kan man ta på cirka tre till fem år beroende på studietakt samt varje studieprograms specifika krav.

Förenta staterna är ett stort land i Nordamerika, ofta kallad "USA ", den "amerikanska ", den "United States ", "America ", eller helt enkelt "det States ". Amerikanska högskolor finansieras av "undervisning " belasta studenten, som ofta är ganska dyra, mycket ofta når in i tiotusentals dollar per år.

Kentucky har fått smeknamnet "Bluegrass State" som härrör från denna typ av gräs vanliga här. Staten är känd för att ha ett stort antal rådjur och kalkoner med hästkapplöpning bevisar en givande aktivitet också. Känd som platsen för utbildningsreformer under de senaste 20 åren, är staten hem till 8 stora universitet, 16 offentliga högskolor och ytterligare 30 privata institutioner.

Kontakta skolor direkt om kandidatprogram i hälsa i Kentucky i USA 2018

Läs Mer

Ungkarl I Veterinär Teknik

Murray State University
Campusstudier Heltid September 2018 Amerikas förenta stater Murray

Detta universitet erbjuder en diversifierad program inom området Animal Technology, med möjlighet att fokusera intensivt på en elevs särskilda allé av intresse. Studerande i Animal Technology programmet kan välja att fokusera på veterinär Technology eller Pre-veterinärmedicin. [+]

Murray State University erbjuder en unik möjlighet för dem som är intresserade av jordbruksområdet. Detta universitet erbjuder en diversifierad program inom området Animal Technology, med möjlighet att fokusera intensivt på en elevs särskilda allé av intresse. Studerande i Animal Technology programmet kan välja att fokusera på Veterinär Technology eller Pre-Veterinärmedicin.

Karriärutsikter

Detta alternativ förbereder eleverna för sysselsättningen i veterinärmottagningar, läkemedelstillverkning, universitet, veterinärdiagnoslaboratorier, djur mat produktionsanläggningar, biologiska laboratorier, veterinärutbildningen, medicinska skolor, industrier som producerar och marknadsför djurhälsovårdsprodukter, livsmedelstillsyn och djurhälso tekniska institutioner . ... [-]